Ma bitno da je nama forum opet proradil!
Runda za sve! :pivo:
Ma bitno da je nama forum opet proradil!
Runda za sve! :pivo:
noob
sama riječ ti govori to su ti PRO igrači :lol2:
cim si spomenuo rundu on odma prestao raditi![]()
Da, za one pismene koji znaju da je u ovom slučaju PRO samo kratica od Prototype (jer još nismo tolko bahati da se nazivamo profesionalcima kao što se neki nazivaju sexovcima, očito aludirajući na bogati seksualni život u što čisto sumnjam), to je savez koji na +- koordinatama broji oko 40 članova, ali se uspješno bori protiv daleko brojnijeg NoN savezništva, čak štoviše, vladamo tim koordinatama. Daleko od toga da ćemo osvojit server, to će eventualno napravit saveznici sa drugih koordinata, ali apsolutno volim vidjet ljubomornog andryja, koji je odavno sa svojim SEXovcima mogo riješit neke koorde ali ta dobra ekipa SEXovaca ne znači ništa ako ih vodi ov... gregor.
e moj jale,ti se meni javljaš o vođenju saveza i slično,a ti ni nisi napravio sam svoj savez nego si izdo neke ljude koji su ti ajmo reč vjerovali,i pokupio iz tog saveza sve te ˝svoje˝ igrače i sad si ti neka faca.kada uspiješ sam napravit neki savez i skupit ekipu mi se možeš javit o vođenju saveza i slično.a također ne vidim nikakvu vašu dominaciju na +/- koordinatima nego nasuprot toga,mislim da pomalo gubite neke bitke.
eto tolikooo :pivo:
http://www.youtube.com/watch?v=LXrhu...eature=related
fino covjek kaze: nemojte EDIT vec izvaljeni ste plagijati
MOLIM VAS da ne uzimate uopste rijec SEX u usta jer vas pola maloljetno (malodobno) (not enough age) ili kako vec, isto tako kaze: svako bina tron svi bi htjeli milion, limuzina ispred vile, kurvi naikta na kile
a iskreno jaki ste, probajte sklopiti jos 10 saveznistva, pitajte natare da vas prihtave cuo sam par servera je bio takav slucaj, sa njima ste nepobjedivi, kupite pistolje, nevidljivi manitl od hari potera, ili sta vec, ono ZIVOT NIJE FER i ta politika
no h8 no sk8
lp i uzvajte, jaleta obozava, nemojte me hejtati imate pozdrav od emira sa akanuta pijanci
Uređeno od strane hbudimir (13.08.12 um 02:36 Uhr)