hahahaha, ja bi plako da sam ovako loše napo, ja bi sjeo i plako, znači farme stoje na razini 11, 7 i 6, žitnice sve 3 stoje, skladište stoji, vojarna okupljalište konjušnica radionica stoji, mene bi bilo sram a ti se tu ideš kao hvalit hahahaha![]()
pa nesposobni ste djeco. ja sam mislio da vi znate da krop, ako ga već ne bacate na nulu, onda mu bar morate poskidat farme i žitnice. hahaha ne mogu vjerovat, evo neba mi da nije smiješno, plako bi xD
pa zar ne sjedis i places ? veleposlanstvo u cropu, bravo !
molim nadlezne da momku dodjele medalju neku !
a šta si se ti veleposlanstva primio ko pijan plota. kolko ja vidim to veleposlanstvo je neki jazavac išo gađat, što je ustvari tragično, dok žitnice stoje neko gađa vlp. pa daj moamere smiješan si
gdje je def to nije tvoja briga, porušen sam nedovoljno da me se riješite
samo ste pokazali sposobnost i učinkovitost, to je andry, sigurno je taktiku smišljo na brzinu jer se sjetio da djeci treba napravit jest hahaha![]()
Veleposlanstva sam se uhvatio jer sam mislio da barem osnove igre znaš..
Ne znam dal si znao, al kad teut ima upaljenu feštu u pivnici kate malo poblesave pa gađaju nasumice pa je na taj način odapelo tvoje cijenjeno veleposlanstvo.. Al o tom po tom, vidim da ti znanje nije baš na razini pa nema potrebe za diskusijom...
Reko sam bez ljutnje, al vidim da je fitilj kratak..
Budi pozdravljen i sretno dalje u igri..
noob