S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib
Prijatelju, pretpostavit cu da igras travian duze od dva mjeseca jer vidim da i izvjestaj znas napraviti.
no moram primjetiti da koristis neke izraze za koje kao da i neznas sta znace, barem ne znacenje u travianu.
kazes citiram ''čemu igra na sigurno, ako ste tu samo zbog zabave ''
po tebi bi trebalo udarati tamo gdje skupljate deff????
brkas dva pojma, igra na sigurno i igra sa iskustvom. upss, i ja sam sada napisao jednu rjec za koju neznas znacenje.
iskustvo = znati igrati
>>>i rece bog, trazi i dobit ces<<<
lp.
:bic:
ti si na potezu...-
Da, vidim da se kitite iskustvom!
Al ak imas uvid u stanje saveza kojeg napadas i nalazis se unutar 4-5 sati od potencijalne mete, onda ne vidim kakvo je tu iskustvo u pitanju!
Taman da ste poslali usred bjela dana, te offove na tak kratkoj udaljenosti nebi mogao zaustaviti!
Da pricamo o zadnjoj fazi servera jos bi shvatio! Al' sad, uz sve te obuke kad se ti offovi stignu vratiti 3x...
Cinjenica je da znate s kim i cim se borite, ali i dalje taktizirate!
A to kaj taktizirate ide u prlog tvrdnji da mlitavo igrate!
Jbte biti iskusan igrac i nalazit se unutar jakog i organiziranog saveza na serveru poput ovog!
Al da, razgovaram sa iskusnim travijanerima!
Mislim da je bespredmetno mene (ili bilo koga drugog) stavljati u kontekst sa iskustvom jer nit sam dado nit sam igrao u pisiju!
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib
e sad to s iskustvom više manje
al koliko se ja sejćam kroz maglu bio je poznat izraz utravu "skinuti gaće"
a ako se nevaram (mooning) bi bio upravo to ahahahhahahah
da li vam se to sviđa ili ste jednostavno realni neznam ahahahha
ali mi je simptomatično![]()
to kaj je on napisao nema veze sa iskustvom nit ima predznak pretjeranog znanja.
tak odgovora jer nema konkretan odgovor na ono kaj sam rekao, a ipak mora nešto reči...
čak bih rekao da ova izjava oko moje bitnosti i nezamječivanju mog računa više govori o njegovoj igri...
da nebi bilo zabune, ne samtram se bitnim, več predstavljam logičnu metu (nevezano uz forum) obzirom da sam dio vodstva večeg saveza (bez obzira što mislili o savezu), te da mogu direktno utjecati na njima/vama nepovoljan tjek igre...
kaj se moje igre tiče, ak se sječaš, meni je apsolutno nezamislivo klikati u tišini, eventualno silovati životinje po oazama i onda nakon 10 mjeseci poslat jedan, eventualno dva napada...
ja idem dok ne lupim o zid. i tak u krug dok server ne stane!
imam dovoljno godina (životnog iskustva) da mogu zaključiti u kojoj se sredini nalazim te što mogu očekivati!
tak da me ništa nemre nasekirati!
eventualno nečija glupost ili bahatost.
ali i to brzo zaboravim!
a kaj se foruma tiče, pa ne skrivam se iza ikoga ili ičega!
uvjek mi piše di sam i tko sam.
ovo je igra, zašto bi se trebao uzbuđivati.
KRIK - Paul Muaddib
pa najbolje fejk mete su vođe saveza...tako je barem logično napadati![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Uređeno od strane Inkvizitor (08.01.13 um 18:05 Uhr)
KRIK - Paul Muaddib