i tako vec 2 sata i ovako ima previse servera i hrpa problema a oni nove otvore :brukica:
oce se stanje sredit ili da brisem acc jel je ovo katastrofa
jel mi moze neko objasnit 1 igrac sve normalno radi a bug na serveru se nije do sad sredio bas gledam imao je 76 popa i sad ima 80 a meni bug od 15 sati traje i do sad se nije rijesio
Uređeno od strane SC KILLER (22.08.12 um 02:07 Uhr)
SC,PTSP, Deff&Bip,DARK™,VOK :lovju: exex s1-SC Fra Šime, ex s1-SC Dijana, hrx-Psyho_Team,s1- Vidoviti Milan
Ja sam novi na forumu...Ali htio sam vas pitati,dali znate neki dobar savez za početnike u Travianu?
Unaprijed hvala![]()
Jel ima neko da bi igrao dual, al pod uslovom da je golder, acc je jedan od boljih trenutno na serveru..
11.07.1995. Zaboraviti ne mozemo, oprostiti ne zelimo... :tough:
koliko ima acc na ovom serveru?
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Kako moćnog heroja ima igrač NinoT (drugi heroj po rangu), a uspio je skupiti 8 napadačkih bodova
Svici čuda rade :lol2:
He,he,ak je to onaj NinoT sa s2,onda bude taj za koji dan ili farma ili se pridruzil nekom savezu gdje su svi oko njega na 70 polja saveznici....
Uh koji server niti moderatora nema,a vjerovatno nema niti mh sfalilo ih pa se može imat acc koliko ti volja samo da se upotpuni server da se ima što farmat .
kraj tebe i tvojih batina,drugima bas nist ne ostane za farmanje...