pa nisam ja krenuo sa tim glupostima oko proxove zene,mene je to dobrano nasmijalo jer se ponavlja prica sa nekih drugih servera..farmice dobile porciju i izvlace glupa opravdavanja....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
dado nesrečo jedna za koga navijaš,na to smo spali demn.A gospodi iz njemačke i mh-terima svaka čast,kad iduči puta pošalju i ugase nekom acc,uz poruku imate više acc-a.Problem i nebi bio u toj tvrdnji,da se radi o dva acc-a i da se sa svakoga nije javio vlasnik.sad mi nikako nije jasna ova teorija o više acc-a,znači dva vlasnika ,acc-i otvoreni sa dvije adrese,dva acc-a i mi imamo više acc-a.da ovo ne spada u budalaštine bilo bi smiješno.Još je čudnije kad kod uplate golda nema nikakvih problema.ali to je HRVATSKA.
jutro, opet je bilo malo po surlici?? :patkica:
Shaco nije normalnofobija -- ali ga podržava
stvarno ste jadni svi iz KBC-a ( čast iznimkama - kao i u svim savezima)
eto sad me možete slobodno napadati i pokušati uništiti - ali acc ne gasim
a sad odgovor MH-ima , kolega kojeg nisam ni upoznao nego preko skypa na ovom serveru - ima puno posla oko farme (znate svi kakvo je stanje u državi) slabije se prijavljuje na svoj acc - a ja sam u mirovini - još nisam našao nigdje gdje piše da siter nesmije biti 10 sati dnevno na siterovom računu ako se ovaj prijavi jednom dnevno ili jednom u dva ili tri dana , eto molio bih nekog da mi pokaže to pravilo , pa ću i ja nešto novo naučiti, ako to postoji ja se ispričavam MH-ima
hvala - i sretno svima u osvajanju WW ( samo da nije KBC) lp
Shaco nije Normalnofobija
ako vi u svom savezu imate surlice, nemojte misliti da ih ima i u drugim savezima... no dobro, s kime razgovaram, ništa čudno... i tko je dobio po"surlici"? suporti? 3. naselja?, aaaaaaaahahahahahahahhahaha stvarno ste savez da se krv zaledi u žilama na vaš spomen.....
i kaj vas toliko muči tko je normalnofobija? hahahaha, to vas je mučilo od LWG-a, vidim da niste izliječili te dječje bolesti![]()
malo nas je al smo govna