takva jedna izjava dovoljna je da započme val nezadovoljstava, raznih urota, pa bude odlazaka sa servera i sl., a sada nam je baš zanimljivo, vi nas, mi vas, nebi bilo u redu kvarit ovu zabavu .. evo cak moja dualka inace simsiterica koja je znala kukat za svaki pad popa, ubijenog vojnika, danas je rekla da joj je baš drago što nas kataju i što smo se zakucali, dosadila joj monotonija...
kad smo kod sumnjivih aktivnosti na accu, evo meni je bilo par slucajeva, prvo mi je netko obrisao sve farm liste, pa mi je nekidan netko poslao u napad 2k heuda kod sittera u gg koji je pun deffa i sl... ja nisam, dualka nije, a moguce da me ona zahebava![]()
PC Brus Vejn
Da možda probaš na normalan i kulturan način odgovoriti, možda ti moderator tada i dozvoli![]()
Pogledaj moj post gore gdje ti čestitam na uredno odrađenem poslu kod odbrane sela, pa se onda vrati na tvoj post...
Lijepo je vidjeti kad se bitka dobije, ali je još ljepše u pobjedi ostati velik, i ne vrijeđati. Ni sam nisi svjestan koliko si bio blizu da danas gledaš u prazno polje na mapi, samo da su se kockice posložile kako je trebalo biti. Međutim, nisu, i ovu bitku si dobio, ali si i pokazao ono što, na žalost mnogi ovdje pokazuju, a to je netrpeljivost, mržnju i šta ja znam...
Sve vas skupa pozivam da prestanete sa vrijeđam, prozivanjem na hackiranje, MH - a, i šta ja znam sve.... kad pobijedite u bitki, ostanite veliki i ne podcjenjujte, kad izgubite, čestitajte na super odrađenoj akciji... zar to nije i smisao igre???
Nekako mislim da se neću više javljati na forum, ovo je izugubilo svaki smisao....
Clay---s3
PC Clay---s4
kazu da je nekima more do koljena,...
molio bih te da mi pojasnis sta je to sto je jadno i bjedno s nase strane.?
gdje ti je dostojanstvo covjece.?
u cemu ti vidis svoju pobjedu servera.?
pa zar nemozes jednostavno cestitati nam na
dobrom pokusaju, koji si uspio osujetiti
(do duse nasom greskom), i nastaviti dalje.
zar mislis da si veci ako ponizavas protivnike???
mozda da preispitas jos jednom sam sebe dali znas smisao ove igre...
lp.
misko
ti si na potezu...-
Dragi misko i booby,
mislim da ste Vas dvojica oni koji trebaju ponovno pročitati moj post od jutros. Booby, hvala ti na pohvali deffanja GGa, ali molim Vas kako sam izjavom svojeg mišljenja da su Vaši napadi odrađeni jako slabo za razinu na koju se KBC želi prikazati mogu shvatiti vrijeđanjem. Samo sam istaknuo da nuliranje GGa sa napadima u razmaku od 4 sata nije na razini za koju se prikazujete (što sam naveo riječima jad i bijeda).
Budimo realni, može se meni bljuvati iz puno razloga, ako ste to Vi povezali sa Vama to je Vaš problem![]()
Jad i bijeda se nadvila nad cijelom Hrvatskom, kako sam samo KBC igrače na ovom serveru time uvrijedio i ponizio?
Ne mogu Vam čestitati jer bi to značilo da Vam izdajem priznanje za Vaš trud i akciju kojom ste mene i moj savez smatrali jadnim noobovima (čak se to povlačilo po forumu mislim)
Jadno i bijedno, po mom mišljenu, je činjenica da je gigantske offove koje imate zaustavio deff 5 igrača iz LoW, dakle 10 offera na 5 (po Vama) jadnika iz LoWa.
Dostojanstvo? Jer Vi to želite uvesti cenzuru na forumu? ako izrazim svoje mišljenje nemam dostojanstva? Ako nešto kažem protiv super uber KBCa nulirati ćete me kao i usula (a, ne, pardon, ne znate Vi to kvalitetno odraditi)
Svoje frustracije zbog loše obavljenog posla potrošite negdje drugdje... Za sve ostalo tu je forum moderator.
Uređeno od strane iceman.hr6 (25.01.13 um 01:16 Uhr)
Zahvali se ti onome ko je poslao 2h ranije of i pomogao ti da skuzis.Al nema veze,bude popravni uskoro![]()