kakve ovo sve ima veze sa s6??
kak se drze moji pacijenti?
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
uh sta se razbuktalo na forumu, a bas je bio mir jos od posebne brzine :pije kavu:
Uređeno od strane gnomo (02.02.13 um 19:12 Uhr)
pa jel ima kakvih reporta sa ovog servera?
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Pobrisani su postovi koji nemaju veze sa temom ili su uvredljivi.
Naravno nisam uspio sve pobrisati, pa ako još netko ima primjedbu na koji post neka mi pošalje na pvt o kojima se radi.
Također nemate što jedan drugome ovdje objašnjavati kako je napisao nešto uvredljivo, nego to lijepo proslijedite meni, pa ću ja maknuti post, ako nije primjeren.
Svako daljnje odstupanje od pravila foruma biti će sankcionirano.
Ima li kakvih napada na serveru? :wave:
Just the beer light to guide us... :pivo:
Ajoj ajoj...kakvo jutro kakav početak dana :bang::bang::bang::bang::bang:
Enigma
rezultati prvog poluvremena , u 9h je valjda drugo...
pa di su Vam ovnovi?? pojeli vukovi ili neki zločesti kbcovac poslao nekud daleko ??
broj ovci u napadima... 350(on je valjda trebao srušit zid) pa 48, 51, 210, 305...
samo još jedno pitanje... jel i ovaj napad ide u izvještaj naših prevara pa u Njemačku??
Čestitke LoW-u na odrađenoj akciji.....bilo je predivno gledat kako offići sjedaju :101010:
Ha, ha, ha...
Iskreno, nije mi palo na pamet pitati iskusnog igrača koji ide probijati da'l ima ovce...
Ja čak nisam niti htio poslati ovce jer kao zadnji zida nebi trebalo niti biti...
Svaka čast na defu, iako nije teško dokučiti kud se ide uz cvrkut ptičica...
Al' to je skroz nekaj drugo...
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib