Obavjestajne sluzbe su odradile svoj posao:patkica:
Obavjestajne sluzbe su odradile svoj posao:patkica:
nas je malo ali smo zato skroz neučinkoviti (situacija u zdravstvu je svima poznata) :nema odmora:
joooj jooooj jooooj.....pa nit zid nam niste uspjeli srušitpala:
Enigma
Citat od Paul Muaddib
"Ha, ha, ha...
Iskreno, nije mi palo na pamet pitati iskusnog igrača koji ide probijati da'l ima ovce...
Ja čak nisam niti htio poslati ovce jer kao zadnji zida nebi trebalo niti biti...
Svaka čast na defu, iako nije teško dokučiti kud se ide uz cvrkut ptičica...
Al' to je skroz nekaj drugo..."
hehe već dugoooo nisam pogledao forum i baš sam se sa sjetom sjetio dana kad se ovdje mogao čovjek od srca nasmijati i otišao pogledat...što jest jest, još uvijek se ovdje čovjek može slatko nasmijati...stvarno svakojakih gluposti se dade pročitati...doduše, sve ovo spomenuto nema veze s postom kojeg citiram, jer sam samo htio izdvojiti taj post koji po mome mišljenju dosta dobro opisuje saveze koji ratuju protiv bolničara...ja bi rekao da ih treba tužiti u Hagg zbog nekonvencionalnog vođenja rata, ali opet s druge strane kad vidim svu tu kreativnost ne mogu ostati ravnodušan
Nove ideje i nove strategije se izgleda razvijaju, bojim se da sam ostario uz ovu igru.
LP
Damir
:gamer s mišem: Aisha (WWW), Kizo (Đ-rakija, Chosen), PC Aisha (PC), SKID ROW (TM), dr. ski (KBC)
ma mene zanima samo komentar ajsmana.....
DRMA....PC