E moj zakon, wizard je acc koji je spusio 1000 kata zato jer se tako nekome sprdnulo, a ti me mozes potraziti na igm kao dr.dzg.
Cinis mi se kao bistar decko, covjek bi ocekivao da ako je akcija u 5:00 probijanje ne smije biti vise od par min(na ovome serveru par min jer brka sve valove, inace par sec) prije ostalih valova. Iskreno da je meni to misko rekao ja bi se zapitao pa zakaj da saljem oko ponoci ako je napad u 5:00? Pitaj, komuniciraj sa ljudima, mozda je misko mislio nekaj drugo a nisi ga dobro shvatio.
Da se razumijemo decki su skoro 2 dana planirali tu akciju bili su i umorni i sve, i mozda je netko rekao nesto sto nije mislio, ali dajte, 2 sata prije nas ostalih da saljes probijanje to se tako ne radi. Pa to niti Rekreativac Paul Muaddib aka Usul (sada bi stavio link na njegov profil da znam kako) ne bi to tako izveo, a ako trebas primjer kako se to radi samo pitaj doticnoga ima on par reporta
Uglavnom, javi se na skype, pitaj ako ti nesto nije jasno, na kraju ce mo se svi tome smijati kao mojem 36-satnom preuzimanju KOJE je zavrsilo pozitivno tj. kao happy endom u tajlandskom salonu za masazu