Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
sve u svemu..na serveru nije da nema ama baš ništa....
mini gužvica se nazire na svakom kvadrantu, pogotovo +/+ i -/- koo.
vidim da su već u ranoj fazi servera pala savezništva van kvadranta, što nužno ne znači da je to nešto loše, ali poznavajući hr servere...
:narf:
Uređeno od strane Paul Muaddib (17.09.12 um 14:20 Uhr)
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib
Rudlavi je tu :luvz:
tema je s6, uvijek se mora naći neki koji izvlači stare servere. (na s3 nije bilo nikakvog fajta od početka, postalo je zanimljivo tek na kraju)
I da se jave neki od tih sa 300/300 koji su otišli daleko jer su se predomislili i odlučili ne igrati server. I da imaju što klikati dok krene novi s3. Tj. klika moj duall, a ni on trenutno nema vremena za normalnu igru. Nije svima cilj raditi ww offove.
rokec, Sigaz, memfis, Kalimero007, Sigaz&Memfis
Ja nisam konstatirao da ste ti i dado nastetili svojim savezima, tvoj prijatelj iz Krika je rekao da dado radi stetu svom savezu i zasto nitko ne reagira na njegove postove, ja sam samo povukao paralelu da ste Muaddib i ti radili istu stvar na s3 iako on misli da su njegovi postovi bili korektni i nitko nije reagirao iz vodstva.
Sto se tice toga da bi se islo na vasu koaliciju bez obzira na vase izjave mislim da si u pravu.![]()
rokec, Sigaz, memfis, Kalimero007, Sigaz&Memfis