dado jel ti ja trebam nešto govorit il se budeš sam pokrio po vuhima.A o onom ostavimo ga na 60 popa neču mu niti objašnjavat neke stvari.da gubitak deffa je stvarno minimalan.tebi je jasno da je neko imao mozga,ma neču sad da nebi ni bilo gubitka deffa
Ali događa se to,da događa kad daš da te neki ucjenjuju.ja bi se sad prvo defferima ispričao.
Uređeno od strane rudlavi cezar (15.02.13 um 20:15 Uhr)
nemam se ja kaj pokriti po vuhima,dotični je pljuvao po savezu,iznio je sve na javni forum umjesto da je sve ostalo unutar saveza i dobio je kaj je zaslužio...
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
nije dobio dado u tome i je poanta,nego je pc dobio više,a dotični još uvjek postoji.Al nije poanta u tome,znaš ti o čemu ja pričam samo se praviš glup.pitam se samo di je ono pile,koje je pričalo o ostavljanju na 60 ili kolko popa.ja bi ga lično izbacio iz saveza.
da pojasnim malo,čemu ovaj komentar.Ako se napada čovjek kojeg ste odbacili,kako sam prije naveo po meni jedan od najboljih novih napadača,onda se zna da se radi krop kill.,tu nema nikakvog opravdanja.kad je ovaj vaš profić iz saveza spomenuo ostavljanje na 60 il kolko popa,pa to je smiješno.Svako pametan,če premjestit vojsku jer nije uništena kod svog"prijatelja".Dignut če žitnice,prijatelji ih napunit,eto opet slučaja sa onim vašim ,kako se več zvao.
Uređeno od strane rudlavi cezar (15.02.13 um 21:26 Uhr)