Citat od rudlavi cezar znam ja da imaju još bar tri,znam kaj arči ima al sve če se to zabit u zidek:air kiss: pa nemate zidek pala:
pala: http://static.guim.co.uk/sys-images/...protes-004.jpg
Citat od attila hun pc dalila :) pa nemate zidek pala: bumo sagradili hehe
Citat od rudlavi cezar bumo sagradili hehe tak i treba, nema predaje :pivo:
payback is a beach :nema odmora:
Citat od rudlavi cezar a pa nije da se niste i vi zabili danas:na karte: :svinjica mala:
PC Brus Vejn
Citat od SWORDFISH :svinjica mala: De si ligunju jel ide
Citat od rudlavi cezar De si ligunju jel ide misliš lignjo , uff budem te stigao u postovima, budemo oba dvojica forumska blebetala
Citat od SWORDFISH misliš lignjo , uff budem te stigao u postovima, budemo oba dvojica forumska blebetala ne, mislio je "ligunju". to je slabo poznata podvrsta lignje! malo ljudi zna za nju, ali svi kažu da je jako simpatična. nije jestiva, ali uveseljava one koji je poznaju...
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici KRIK - Paul Muaddib
Citat od Paul Muaddib ne, mislio je "ligunju". to je slabo poznata podvrsta lignje! malo ljudi zna za nju, ali svi kažu da je jako simpatična. nije jestiva, ali uveseljava one koji je poznaju... Svaka čast,mislio sam dal da napišem odgovor il ne,al eto sad je to objašnjeno ,da mislio sam ligunj.Mada vratimo se mi na igricu.
Citat od Paul Muaddib ne, mislio je "ligunju". to je slabo poznata podvrsta lignje! malo ljudi zna za nju, ali svi kažu da je jako simpatična. nije jestiva, ali uveseljava one koji je poznaju... aha, nisam znao, ja sam iz rajona slavonija , jedino znam vrstu svinja i njezine podvrste prase, krme, bravac...
Forum Rules