nego, jel mislite vi napast ili čekate 99 lvl ?? daj imajte obzira, veliki mi je minus...
hvala
nego, jel mislite vi napast ili čekate 99 lvl ?? daj imajte obzira, veliki mi je minus...
hvala
Kada bi i u jednom trenutku pomislio da u tom WW selu ima skladišta dovoljna za 99lvl, već bi napali.
Ovako ima vremena nebute vi nigdje pobjegli.
:pije kavu:
hahahahah samo si tak ti misli al nemoj kukat kad dignu stotku...kaj ti mislis da igras protiv farmi????igras protiv pacijenata decec dragi...
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
onaj kad smo bili naj naj smo osvojili kao i onaj poslije tog o kojem ti pričaš...ovaj server o kojem ti pričaš nije bio PC u naj naj postavi plus nova verzija plus malo bahati ulaz plus kaj su se svi spojili i rezultat je bio neizbježan
koji si ti kralj...ok šutim dalje..nastavljamo kad moji dignu ww na stotku![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
A do tada
Vodeni sportovi :patkica:
i Rock 'n' Roll :plesem na kisi:
Uređeno od strane rottweil (26.04.13 um 17:34 Uhr)
kad smo već kod bockanja...
jel to onaj spominješ, gdje se složila više nikad viđena koalicija, i di sam objasnio par stvari dotičnom godpodinu i njegovoj istočnonjemačkoj bacačici kugle, pa su se okrenuli protiv ekipe s kojom su igrali,koja ih naravno, nije dirala ostatak servera ???![]()
koliko ono 27, 28 saveza??
e stvarno se imaš s čim pohvalit :bruka:
Gamacid je organofosforni spoj kojim se tretiraju nastambe životinja kako bi se uništili nametnici.