Istina
Istina
Prvenstveno je to uvedeno zato sto se kako ja znam to prvo desilo na comx gdje je server zabagovan sa cca 3000 fejk napada i admin je morao vracati server dan unazad, zatim se isto dva puta desilo na tek zavrsenom hrx-u fejk napadima na WW
To je samo trenutna mjera dok "strucnjaci" ne pronadju bolji i djelotvorniji nacin da sprijece bugovanje servera
da, rasprava o katanju wwa je ontopic, ali tvoji i moji postovi iza toga nemaju veze sa tom temom!
kaj se napadanja tice, da ja sam ovih svojih 200k skupio iskljucivo u oazama!
u savezu me zovu Beast Slayer.
fetiš su mi veprovi...
moram priznati da si me iznenadio sa relativno smirenim postom!
![]()
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib
Ajde da više završi i ovo sr..e od servera.
Em je server dosadan em ste vi već dosadili i bogu i narodu sa vašim prepucavanjem tko je glup a tko pameta.
Obojici dajem čiste :101010:
attila hun, pc samson, pitt bull, pc dalila, kill deBil, ćuki, kolerik, tigrica, tigrić, uzarena pahulja, šaum tortica, blaga kamilica :bic: pc glupko urac, hooligan
OK, mali O.T.
Travian je najobičniji PHP/MySQL app. To ja kao da kad ja svom klijentu napravim web/web app/web shop i da mi kažem da ako će imati 3000 istovremenih luzera online da će se nešto loše dogoditi, tipa da će sam app kreirati narudžbe na web shopu ili slati mailove na random adrese.
Ali, da kužim, kako bi se što više para od zlata zaradili umjesto pravih developera uzmu se (eng.) indians (ne "heya, heya, heya" rain dance indians već "hello, thank you for calling customer support" indians) koji koštaju /10 prave cijene...
Disclaimer: post nije namjenjen uvredi niti jedne rase već objašnjava kako se svakodnevno susrećem sa "developerima" i "IT struičnjacima" od kojih moja baba zna više!!!
P.S očekujem ban![]()
a sad On Topic
vidim da se više ni fejkovi ne šalju....