Jedna mi stvar nije jasna u svemu ovome.Roby je drzao bo u of selu 3 mjeseca.pljackao je nenormalno.Nigdje of nismo snimili a po nekoj logici bi trebao imati bar 100k 40k 15k of. Vidjet cemo ,ima vremena
Jedna mi stvar nije jasna u svemu ovome.Roby je drzao bo u of selu 3 mjeseca.pljackao je nenormalno.Nigdje of nismo snimili a po nekoj logici bi trebao imati bar 100k 40k 15k of. Vidjet cemo ,ima vremena
Pa ako se ne sječaš, zabio se u vaš ww prije 3 tjedna i nulirao ga.
onih 85k mačeva, to je bio njegov off i to je taj 1 jedini koji je nešto vrjedio.
Uređeno od strane rottweil (14.05.13 um 16:54 Uhr)
Evo samo još da dodam, roby je 2 mjeseca ima BO i ja mu skidam kapu što je uspio napraviti sa tim, nažalost u ovim izvjštajima nije sve.
http://travian-reports.net/hr/report...c3,453851f3d68
Svi ostal na ovom serveru se mogu sakriti, kapa dolje majstoru.
A kao što sam rekao nemamo niti jedan off koji bi mogao nešto značiti.
rot, hvala na čestitkama, ali pričekat ćemo mi s time do završne poruke
a ovo da se svi na serveru mogu sakriti ti baš ne stoji, ali da, robi je stašno puno ofa je izbacio i svaka čast mu na tome.
a što se aktivnosti tiče, i kod nas je puno njih jako neaktivno bilo, tako da je to malo glupo komentirati
ima još do kaja, nekako vam ne vjerujem to sa ofovima
DRMA....PC
Još jednom čestitike na pobjedi !
I još da obavjestim Arcija i ekipu da sada smiju poslati offove na ww raspustili smo deff.
Nije vam fora.Dobro,sta je tu je,mislim da je partija dobra bila s obzirom na broj igraca na serveru.Katalo se do ww faze,crvenilo non stop,s obzirom na aktivnost nije bilo toliko dosadno.
Sto se tice robyja kapa dolje( nisam vidio to prvo katanje ww-a ili sam ga zaboravio,nebitno) i zato me cudila kolicina ofa.
Samo da napomenem nista jos nije gotovo,mislimo i dalje da imate ofova.
Sto se tice prozivka na moj racun da sam se skrio i stedio of,u krivu ste jer je arci katao uredno u svakoj akciji
Nadam se da cemo zaigrati na nekom novom jacem serveru ako se uhvati vremena. Nema se vremena ni volje kao nekada.