Vi stvarno mislite da možete bit blesaviji od nas nekoliko iz KBC??
WW ne ide na lvl 100, a offovi kad se vrate doma, p...e ćemo vam razbijat jednom, po jednom... tak i onak ste za k.... l n![]()
Vi stvarno mislite da možete bit blesaviji od nas nekoliko iz KBC??
WW ne ide na lvl 100, a offovi kad se vrate doma, p...e ćemo vam razbijat jednom, po jednom... tak i onak ste za k.... l n![]()
attila hun, pc samson, pitt bull, pc dalila, kill deBil, ćuki, kolerik, tigrica, tigrić, uzarena pahulja, šaum tortica, blaga kamilica :bic: pc glupko urac, hooligan
To su oni def raspustili da bi roby bio prvi ofer.Cek ima jos natara na serveru,e neces roby
Ja od toga fejk nisma vidio cijeli server![]()
Nemoj se sramotiti Arci, onaj off koji si ti pokazao se napravi za mjesec dana u off selu, izuzev kata, tako da poklopi se ušima i šuti. Svaka čast nekima ima zavidnih offova koji su sjeli.
A ovo nema nikakve veze sa robyem, ti sa ti officem nemreš pobiti dovoljno natara ni da u prvih 20 uđeš a kamoli da budeš 1.
To ima veze sa tim što je nevjerojatno da mi koji smo izgubili se zezamo i šale zbijamo među sobom, a vi koji ste pobjedili ste toliko frustrirani i jadni da se tu svađate na forumu i pištete mi kojekakve igm poruke. E vidiš to je to raspuštanje deffa, što će ti pobjeda kada je gorka.
Još jednom čestitke bili ste bolji i to je to.
Ja sam završio sa ovim serverom i vidimo se na slijedećem S1
Korisn. račun biti će izbrisan za 51:26:13
02Sad cu d… 0 83388 0 0 0 45816 87 12007 0 0 1
da ofić. Plus pocrkalo 30k maceva i 3 k kata.Plus to je of iz gg a troseno 2 mjeseca brdo toga na fejkove.Imao si ti veci nekad?
Gasi ti gasi,ove tvoje popere cemo katati sada.
nego, lako za napadača servera, nego pogledajte kaj su NO i gebi i ekipa napravili.
ustoličili me na vrh braniteljske liste!
ispred mene su samo ww holderi...
neznam kak ste vi, al' u zadnjih nekoliko mjeseci, kad god sam se spojio uvjek sam imao kaj raditi...
bez obzira što je alles zusammen server od samog početka loš, NO mi je vračao osmjeh na lice i za to im hvala!
da nebi bilo zabune ova izjava je odaslana u skroz pozitivnom tonu!
manje više svi naši serveri će biti loši jer ih ima previše pa se broj igrača razvodni.
obzirom da je malo igrača prisutno, udio multića premaši broj aktivnih...
jedina zamjerka KBC-u ide (što sam pisao na početku) za ekstremno špijanja!
konkurencija vam je evidentno bila slabija, pa nije bilo apsolutno nikakve potrebe za špijanjem, a kamoli u takvim razmjmerima...
ali to se kod vas toliko ustoličilo da vjerojatno špijate sami sebe...
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib
Mene osobno ne interesiraju medaljice,ni pop,to se vidi i po acc.Ovo s raspustanjem defa iz ww-a misle da su nam naškodili? Ne,naprotiv.Hrabri holder gasi acc i ostatak ljudi sto su klikali s njim cijeli server mislim da je nezadovoljno.Sad ce ti isti ljudi biti katani do kraja,zbog hrabrog holderaMislili su da je kraj,a ne,ww ostaje na 99 pa cemo se igrati jos malo
Spominje s1,tko ce s njim opet zaigrati?
Holder hrabro pobježe s bojnog polja![]()
Na kojem ti racunu ono igras? Mogu li viditi tvoj off?Za autogram pitam robyja. Vajda ce biti voljan potpisati knjigu koju ce uskoro objaviti za takve poput tebe: Travian off-ers for dummies.
Imao je rott veci off, ali mu je pocrkalo 2m Imperiana, 1m Caesaris i 500k kata.
I cestitke od mene na osvajanju servera. Bolja ste ekipa puno nego mi.
Just the beer light to guide us... :pivo: