Svatko ima pravo na svoju igru, ali ovaj potez rottwailera i icemana je bez komentara, mislim da ovo nije trebalo poraženoj strani, ali tko sam ja da sudim..
Meni ova pobjeda nije gorka, gušt mi je što ste baceni na koljena i što se iz očaja vukli kojekakve poteze da nam umanjite pobjedu
Čestitam sam sebi na pobjedi
Pozdrav travijaneri, sretno svima u RL, vidimo se kad se oženim
Brus Vejn (Nok & Šokac)
Uređeno od strane SWORDFISH (15.05.13 um 14:07 Uhr)
PC Brus Vejn
Hvala na cestitkama.I mi vama cestitamo sto se ostali do kraja a ne zbrisali na pola servera kao zadnji put
Šalu na stranu,jedini pravi savez u vasoj koaliciji na ovome serveru su bili moj suigrač iz DOOM saveza Wargasm i njegova ekipa.Mlatili smo se i izdrzali su do samoga kraja. Kserks se pokazao kao gomila popera i tetkicaCitav server skatali ste par suporta i jedna hrabri pokusaj nuliranja koji znamo kako je zavrsio
.
ps . Savjet: pocnite igrati farmwille
na koji server se kserks ide sada pobrisati??
daj prestanite ih komentirati, kakav savez, tako i završavaju![]()
DRMA....PC
KBC, super offovi :palčina:
Čestitke na pobjedi :pivo:
Al ga ti i dalje, kao po i običaju(samo se sjetimo prošlog s3) laprdaš bezveze.
Ti si vođa svog saveza, ti si kriv što imaš špije, što ti imaš ikome zamjerati, zamjeraj samom sebi što si primio špije u savez, ili šuti.
Što se tiče NO, i tvojih deff bodova, pa ? bio je MM u NO, za riješavanje offa, i to na tvom cropu, što te to ima nasmijati, samo su se narugali sa tobom, kao i kbc sa ostatkom servera![]()
Eno u temi s reportima
stari moj ti trenutno laprdaš!
pa oni se zabijaju po svim mojim selima kroz cijeli server...
kroz sve te napade, u 400k bodova kaj su mi donjeli nalaze se 4 ovce.
apsolutno nitko nije imao ovce.
izuzetak je bio vođa koji se pojavio sa zanemarivom količinom!
ali da, to je tvoja stara logika.
sva zabijanja su ustvari ruganje braniteljima, a ne propust napadača...
sjećam se da si se na S3 namjerno zabio jer ti je bilo teško imati toliki minus...
:brukica:
kaj se špija tiče u mom savezu, da tu snosimo dio krivice mi u vodstvu.
preuzeli smo savez jer deca kaj su ga napravila nisu smjela više igrati (školske obaveze i sl.), a i zato kaj smo bili nešto aktivnijih od ostalih.
savez se proširio spajanjem sličnih saveza.
iako su svi novi računi bili pod prismotrom, na kraju nam je promakao jedan od vođa tih saveza koga smo pustili duboko u vodstvo...
LoW savez (kao i velika većina saveza) nije u rangu onih koji organizirano dolaze na server.
U savezu su se maksimalno dvojica znala prije početka.
kako takav (ili bilo koji sličan) savez može biti ikakva prijetnja savezu u kojem se zna tko kaj i kak igra i prije samog početka servera.
znam da sve to znaš, ali odaslao si poruku čisto da bi provocirao ili da bi se dodvorio pisijevcima...
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib