Just the beer light to guide us... :pivo:
Ja se ne sjecam da si igdje poslao ikakav napad. Mozda si rastjerivao zivine iz oaza jedino. Kod zabijanja smo pogrijesili jer smo isli napadat tebe, da smo se krenuli na bilo koga drugoga napad bi prosao.
Moj ti nick treba da me sada napadas kad se nisi cijeli server usudio poslati napad? Jesi isao po artove ili si nekoga unajmio da ih uzme za tebe? :lol2:
hvala svima na preuranjenim čestitkama, ali nije ovo još završilo, niti bude još jedno vrijeme.. g.o. nisu počeli, svi još radimo,nama se nikud ne žuri, ima se tu još posla po serveru![]()
attila hun, pc samson, pitt bull, pc dalila, kill deBil, ćuki, kolerik, tigrica, tigrić, uzarena pahulja, šaum tortica, blaga kamilica :bic: pc glupko urac, hooligan
Ziggy loš pokušaj provokacije čovjeka koji je sudjelovao u svakoj akciji, definitivno loš...
Bojiš se katanja pa skrivaš nick ili?
Vi niste imali aktivnih ofera![]()
DRMA....PC
Kojoj akciji? Zar ste vi imali ovaj server akcije? Mora da su bile jako uspjesne kad su u vasem rjecniku opisane kao "svake akcije".
Katanja se ne bojim. Samo vam necu dopustiti da se sada izviljavate na mom racunu kada su moji defferi zabili sav deff. Pogotovo jer ste organizirali toliko akcija na mene. Prvih par dana sto sam imao 40-50 fejkova dnevno stvarno sam mislio da cete se usuditi napasti. Međutim, ostalih mjesec dana sam igrao bez deffa.
Sabljarko, nitko nije rekao da si pametan. A da je nekad nekome to i izletilo vjerojatno se dosada pokrio usima.