Hr1 2016/17 - Ovisnik
pobjednici 1.hr T4 servera *MAC koalicija X savez
pobjednici NL 7 classic * MiD ; pobjednici com 3 classic *Valhala
D-T, LAV-ICE, OF&H,~X~, KEK, Dćmons of Peace, SC, ®, LZN, SC, SS, MiD, Valhala, Exiled, CD, Dark Knights, L.V. " i nogom u guzicu je korak naprijed "
čak je i gore od toga.Dobro da nisam nervni slom doživio.Pobio sve druge heroje ostalo tri 150 vojnika.Konačno poginuo.Pa kupio kantu i ide dalje.eto moram priznat da sam se povukao.Ipak je napad najbolja obrana.makar ovo je stvarno smješno.mogao je kupovat kante do sudnjeg dana i pola servera istrijebit:blackeye:
Hr1 2016/17 - Ovisnik
pobjednici 1.hr T4 servera *MAC koalicija X savez
pobjednici NL 7 classic * MiD ; pobjednici com 3 classic *Valhala
D-T, LAV-ICE, OF&H,~X~, KEK, Dćmons of Peace, SC, ®, LZN, SC, SS, MiD, Valhala, Exiled, CD, Dark Knights, L.V. " i nogom u guzicu je korak naprijed "
hahaha, ovaj igor zvani ww gal, mogao drugo naselje na drugom serveru izgradit
01(-355|-272) :lol2:
jel mogu ovo ne komentirat?
zapravo ne, ne mogu
lijepo si poceo s megakoalicijama
i onda zaboravio napomenut drugu najaktualniju stvar ovog servera
koliko je sta kostalo na aukciji
:staklenka:
bas sam isao komentirat kako bi ovde ocekivao jos vise hvatanja u pocetku
obzirom da ti ne trebaju gromovi, uz gold imas prakticki besmrtnog heroja
koji leti kao metak
![]()
Da, pa kada se već toliko isprsio s kupovinom kaveza, neka se isprsi još malo.Ionako se zna da je temelj jake ekonomije jaka potrošnja.Vojska i resursi traže trud...zoološki vrt traži novac.Nisam ništa loše mislio Doktore, samo sam htio pokazati djeci da se novcem ne može riješiti baš sve, a ovo je bio sjajan primjer.
A danas si i ti naučio....čini mi se.Čudi me da se nisi pohvalio.
Točno, i treba malo.Kako se čovjek lijepo isprsio s kavezima, može sada još malo.Baš šteta da se vojska i resursi ne mogu kupiti...gospon Doktor bi bio No1.A i bila je sjajna prilika da djeci pokažem kako se novcem ne može kupiti baš sve.A i Doktor je danas to naučio, samo se nije odmah oglasio....valjda smišlja što bi rekao.
kakve ovo ima veze sa temom s1???? ja da sam napisao samo jedan ovakav post odmah ban jer sam ipak brat od zlocestog dade...
stanje na serveru zivi ocaj,dado i ja se takmicemo ko ce se manje spajati na acc,resi non stop cure iz skladista a takvom igrom skupili smo za naseljenike...ni jednog napada na nas od pocetka servera...
:paladinko: