Onomatomanija predstavlja neodoljivu potrebu da se ponavljaju odredene rijeci, u ovom slucaju ocigledno je ta rijec NAV. Inace to je vrsta opsesije odredenim rijecima koje osobama koje boluju od nje, (u ovom slucaju dado) stalno upadaju u glavu.
CRNI JE KRIV :pivo: i prst
bolje da vi svi krenite hvatat čehinje,ovo ste pokazali da ne znate igrat.....
a oko čestitki objesi mačku o rep,znamo da imate još offova....samo je pitanje hoćete li pustiti TNT na pobjedu ili ćete katat i tako vratiti omraženi SC u igru....a imate još uvijek najveće šanse za pobjedu
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Opet je otišao plan, ovo je stvarno sad već i smiješno :brukica:
S2 prvi i ne znam savez S1- teuta (IBZ), S2 obitelj Olimp (WR), S1 tedej08 (ONI), S3 blaf (112), S3 teuta&sova( NN ), S1- JaBaDaBaDu ( SC),S1- Stara Lopina ( SC ) , S5- El Mayo ( EO) - S3 teuta (CMC)- S1-Nevolja ( Šlapice)
Sta vi sprdate mog sitera tumbu ovdje,čovjek ode na pivu posle posla,čeka svaki dan kad dođe kuči da vidi lvl 100,pametan on prvo zalije pobjedu,pa onda gleda jel pobjedio,u toj silnoj želji za pobjedom nemože zaobič birc pa onda dođe do takvih situacija.
Nedaj se Tumbe :pivo:
taraba
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku,završit če karieru u nižerazrednom vratniku. :pčelica: zgembo :master: :štemer:
moze li tko okačiti reporte na forumu
Ivica nema reporta, kako bi rekli amerikanci UFO pokupio plan,najbolje da pišeš tumbi na pvt,prosljedit če ti on sigurno ako neodvali comp posle ovog![]()
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku,završit če karieru u nižerazrednom vratniku. :pčelica: zgembo :master: :štemer:
sbk83 zeljepio reporte pa sam sad vidio, neigram travian pauza, samo malo popratim forum
e jbg tumbe... šta reć? "nije te telo"![]()
ima li kakav hof??? stavio bi ja svoj al neigram............. :p
exS3-Tal shiar/exS1-Tango & Cash/comx2-Mio & Mao/S3-Kraljica Majka/S4-Žile1LWG exS4-PC Perla/S4-PC Žile/ S5-Loop-/S1-Staljin&hića/exS1-PD husky
opet komplikacije ..... ova WW faza prelazi u sapunicu hehe ..... za nekog će bit komedija a za neke tragedija ...... ajde nije ni to tako loše, s obzirom da će se večini svidjeti (osim onih koji više vole kratkometražne filmove :zeko.... ajmoooo naši
![]()