Onomatomanija predstavlja neodoljivu potrebu da se ponavljaju odredene rijeci, u ovom slucaju ocigledno je ta rijec NAV. Inace to je vrsta opsesije odredenim rijecima koje osobama koje boluju od nje, (u ovom slucaju dado) stalno upadaju u glavu.
CRNI JE KRIV :pivo: i prst
a kad sam ja bio moralni pobjednik i kad sam se ja takvim prozvao?? aj ne laži...moralne pobjede su za papke kao što ste vi koji ste se tako prozivali in game i na forumu poslije Drljine pobjede
a ovo oko funa,mislim da si ipak ti veći fun mojeg lika jer se tvoji postovi gdje mene ne spominješ mogu izbrojati na prste jedne ruke
mutikaše ste,izdajnici koji savezniku zabijate nož u leđa ako je pobjeda u pitanju i to je dokazano....i od toga ne možete pobjeć koliko god pokušavali to prikriti sa vrijeđanjem i ismijavanjem mene...
i eto opet pokušavate dobiti server bez ispaljenog metka....al hebiga niste tu vi krivi nego ovce od vaših saveznika koje vjeruju u NAP do ww sela 90tog levela![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Ma da, samo 4 saveza plus jos nekoliko manjih saveza, nema govora o megakoaliciji
Nije mi jasno o cemu oni pricaju, pa to je samo 6-7 saveza skupa....
:staklenka:
Stanje na serveru iz moje perspektive tuzno, od pocetka servera ni jedan napad (valjda zato sto sam gal pa se ljudi boje zamki, svitaka i kaveza), a igram sam u savezu. Nadam se da je razlog sto su ostali na mojim koo u velikim ratovima pa se nemaju vremena zamarat nevaznim farmama :(
Iako nebi stavio prevelike novce na to![]()
Uređeno od strane veliki gak (18.12.12 um 00:05 Uhr)
Onomatomanija predstavlja neodoljivu potrebu da se ponavljaju odredene rijeci, u ovom slucaju ocigledno je ta rijec NAV. Inace to je vrsta opsesije odredenim rijecima koje osobama koje boluju od nje, (u ovom slucaju dado) stalno upadaju u glavu.
CRNI JE KRIV :pivo: i prst
Baš bi mogli počet stavljat te reporte, bilo bi zanimljivije. Neznam što se toliko škrtari na njima. Čuvaju ih ko najveću državnu tajnu a na kraju svi ipak dođu do reporta.
pa bas tako, iako bar jedna stana mora biti anonimna, ako ne da dozvolu, dajte da hbudimir i ja i ovakvi poput nas, vidimo da se bar nesto dogadja
btw, nije to jer si gal, ja nisam, pa opet slicna situacija
ali, mozda je ono drugo, mozda su svi u krvavim ratovima, pa ne zamjecuju nas male
![]()
a pokazači bi reporte ali nas je sram malih offova, ipak je tu publika koja očekuje da u ovoj fazi barem sekundarac ima 10 + 5
:blink:
relayer
s3 galadriel
s5 festo
I to 10k ovnova i 5k kata! Ništa ispod toga i nije vrijedno spomena.![]()
SC - Barlog, Nights Watch, IBZ, Vikings
EGO- Let's Rock
EGO- Vikings