Bio sam reko da necu vise al ajd dok sam jos tu da ti brzinski odgovorim...dalmatinac i evil su vam roknuli zid ka da su od papira..zaludu i deff i arhitekta,,pajdasi su vam stukli ww...naravno da je snaga offa bitna,al da nije bilo masinerije mislis da bi vam tako lako protutnjali kroz ww..i samo sam izvadio ono sto su svi vidili,,a to je koliko je ko masinerije izbacio...i da,,dalmatinac se nije zabijao,,al evil i pajdasi jesu,,tako da..opet nisi upratio sta se na serveru dogadjalo,,nego napamet pricas
Boli,boli kad offovi doma ostanu..i bolit ce jos dugo :blackeye: ..a bez beda se zahvaljujuci razvoju situacije na serveru tim offovima mogao server mirno privest kraju...za to vam kriv nije drugi niko,osim vase uprave..nego posteno objasnite ljudima da ste ih posteno zeznuli i da im je devetomjesecni trud zbog pokvarenog kalkulatora jednostavno bacen niz rijeku
I da,,jesmo napravili podosta greski kroz ww fazu..i to smo javno priznali..al opet nikog od suigraca nismo zbog kalkulacija ostavili da se osjeca jadno i svima je data prilika da se izjasne sta i koga i da se zabije vojska...
Ajd zbogom...:pivo: