Daklem gotovo je![]()
E sad, čestitke nama![]()
![]()
a posebne zahvale ostatku servera što smo uspjeli dobiti ovo. Ozbiljno, ne šalim se.
Ruku na srce ++ je digao server(uz +- koaliciju dakako jer bez njih 0 bodova) zahvaljujuci ponajprije svima drugima i cinjenici da x5 art nije bio posteno ni zafejkan cijeli server.
Ruku na srce, duall i ja smo dosli prvi put na slikovnicu laganini klikati u NAVu i ispali prvi po off i deff bodovima, a to puno govori o tome koliko se ratovalo. Sve u svemu lose, mozete se ljutit na pafkicha koliko god ocete ali tokom servera je igra bila koma kako off ( ma zamisli ti savez gdje offeri i "offeri" biraju oce li ic u akciju ili ne -.-)tako i deff .. uz par bljeskova, a igra ... pardon, "igra" PTSP i reborna losija od onoga ispod svake kritike. U nekoliko navrata samo zbog dualla koji je mirniji(dusa od covjeka) nisam poceo katat ih oko sebe.
Igrao sam u THE u onaj drljin server i mislio sam da losijeg saveza vidjeti necu ...al eto desi se i to, i takva saka necega di je NAV bio uvjerljivo 3 razine iznad(ok, pola NAV-a) osatka koalicije digne server na kraju.... ironija ...a zasto? Zato jer je preko puta bio "mocni" suparnik koji se zadovoljio maznjavanjem arteva i par katanja i to je to. Na kraju spusio mali BO na nas uzasno jednostavan plan i tim BO-om poprilicno nabildao solidan broj offova da lice na nesto.
E ljudi moji tako se ne igra, ovaj rezultat vam je svima zivi dokaz. Kad ne ratujete dovoljno imate kockanje na kraju.
Sto se SC-a tice i lamentacije o njihovoj superosti ...a ekipa sve vam to ne vrijedi puno bez dobre strategije ...a niste ju imali ocito, to sto SC na +- nije dizao, jer ocito nije mogao, sam WW vam je ispao minus koliko i plus, i na to niste znali reagirat. Kova vas je svih tu jednim potezom matirao, i ako se itko pita, da to je bio trenutak kad je ++ dobio server(iako je mnogo drugih nakon toga bilo trenutaka svakakvih, ovaj je bio kljucni jer ++ nije imao sanse sam obranit WW kako spada).
Eto, o svima po malo malo duza lamentacije iz kuta "pobjednika" koja nije pusti hvalospjev. Kome smeta sto pise .. a zao mi je popijte kamilicu ko jadni dado koji mora da je dobio 5. cir na zeludcu.
Trist- acc antytalent