s1-mkova741-Fyn-pnk s2-mkova741-block5
s3-mariok741-!!ddt!! s3-mali medo -SC
Eto pošto nema moderatora da vam pojasni, pravila su vrlo jasna :
2.6. Objavljivanje izvještaja borbe u igri ili na forumu bez pismene suglasnosti svih zainteresiranih strana je zabranjeno,dodatak koji baš i nije dobro pojašnjen, to se ne odnosi na dogovor na nivou saveza nego suglasnost osoba koje se navode u reportu ...
Master Manager :dance:
O iglicu komp ti radi dobre fotke. Pa nisam te prepoznao po stilu igre.
Dobar pokusaj unosenja nemira u nase redove. Jos bolji od onoga da ja opet nesto protiv saveznika.
Samo smo predugo zajedno kao ekipa da bi nas to tangiralo.
Nazalost me cak to i pomalo razocaralo jer me podsjecas na Dadu nakon ovoga.
relayer
s3 galadriel
s5 festo
Kojih tvojih redova?Imate i redove,to je čisto ok.Inače nebi znali ko igra sa kime,mora postojat red:brukica:
Na ovom hr serveru nemožeš nikako odigrat pošten fajt.Recimo zadnji server svi napadali krik ko mega koaliciju,sad kad došli sami.Hebote cjeli server se ujedinio ha h ha i sad niko neče pričat o tome.Tolko o licemjerju:brukica:
Uređeno od strane rudlavi cezar (20.12.12 um 00:24 Uhr)
Promjenu mentaliteta?
Stvar je da pojedinac ne moze nista napravit vezano za to. Moraju svi. Mozes npr ti ovde rec da se cijeli tvoj savez slaze s objavom reportova, i kad jednom budu objavljeni ti reportovi ako se netko od igraca iz tvog saveza ipak odluci pozalit, taj report mora bit maknut.
Kad ljudi ovo nebi radili, stvar bi bila rijesena u roku od 5min. Obzirom da konstantno rade, jedino rjesenje je da npr svi igraci tvog saveza meni na acc napisu da se slazu s objavom svih svojih reportova. I tako bi trebali svi savezi koji zele vidit reportove. I onda kad to imamo sve dokumenitrano, objava reportova moze poceti.
Ali stvar je da i tu sve pada u vodu obzirom da se pola igraca nebi odazvalo na ovo (ne pricam o tvom savezu da ne bude zabune, vec opcenito o serveru).
Neko realno (i trajno) rjesenje jednostavnije od ovoga jednostavno ne vidim...