do mene prijatelju,skataj moj gg i ja ti obecavam da cu napustit ovaj server![]()
do mene prijatelju,skataj moj gg i ja ti obecavam da cu napustit ovaj server![]()
s-1 VaramZenu,Hercules,Koka&Pijetao
s-2 M&K
s-4 Bloom,Pik Dama
s-5 Disturbed
s-1 VaramZenu,Hercules,Koka&Pijetao
s-2 M&K
s-4 Bloom,Pik Dama
s-5 Disturbed
tko je ovdje milf????? i ja volim milf
1.na ovako lošem serveru Trube&Farme&Vodonoše uništili i ono malo šanse da bude kakav-takav zanimljiv kraj i napravile turbo koaliciju od straha za gubitkom servera od nikad slabijeg protivnika punog neaktivaca,farmi i početnika...jako hrabro
2.na forumu veliki ratnik bez kučnog odgoja zeleni nam pokazao u igri neke nove travian načine napadanja,slanje kolege u klanje bez ovaca pa onda on hrabro sjeda sa offom i ovnovima iza njega,novi način rađenja offa s omjerom 15:1 ili još gore od toga izlika da šalje kao polovičan off na put od osam sati :cerek::brukica:
3.došao sam na server ubiti vrijeme do s1,ostao ovako dugo samo radi Sainta,sad klika na Zdravku dualka,a ja ću pratiti samo situaciju jer ovo više nema smisla nakon koaliranja tri kvadranta
4.čestitam ubili ste još jedan server,a u biti kaj drugo i očekivati od nav saveza....
5.Bloom napisao sam ti već na skypu,makni se sa foruma i ne odgovaraj ovom neodgojenom laprdalu,nek piskara sam sa sobom...
pozdrav svima do daljnjega
Lock
Uređeno od strane dadozg (20.11.13 um 00:08 Uhr) Razlog: zaboravio napisat zeleni je truba
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
E moj Pafke, s obzirom da ne igraš s4, stvarno lupaš, pa dozvoli da ti teta nacrta...
jedan od najjačih igrača Nucleus B http://clip2net.com/s/6dalCW prvo je zabio off (kažu 1/3, valjda je moderno ne slati cijeli off kad hoćeš oteti art!?!) kad je pokušao oteti arhitektu x5 sensationu..
a jučer mu je u pol bijela dana igrač NAVa (po tebi totalni NOOB i neznalica) oteo art brže vojske...
I evo nakon toga Dado kaže da odlazi sa s4....:steta:
__________________________________________________ _____________________________________
s5 - Janus, s4 Doci&Iron s1 - doci&izi , nl7 - coprnice, com.x2 - doci, com. x2-Finalni turnir - docini bedaki
NAV u :lovju:
nije 1/3 nego je 1/10 alaj ga i ti lupetaš doci...
za razliku od trube zelenog off je bio cijeli i skoro je probio vaš bijedan deff
jedan od najjačih????? kad bi ti znala ko se skriva iza tog acc plakala bi od smijeha na ovu svoju konstataciju
a okcec je bio žut i zato je kica hrabro krenuo po art...i nije uzeo usred bijela dana nego u ponoć
aj kad pokušavaš lagati na forumu onda se barem potrudi da to lijepo umotaš u celofan
a ja sam na s4 tak i tak totalno neaktivan,pitaj Sainta i moju dualku...a ubili ste draž do kraja ne samo meni nego i većini svojim muljanjem sa pola servera OPET...jedino tako znate uzet server...a da bude još smiješnije mogli ste premočno uzet server i sami jer jednostavno nemate konkurencije na serveru,ovak bute morali dijeliti pobjedu sa bopom i b3 ahahahhahahah
bok i tebi kad si me već prozvala red je bio da ti odgovorim....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Za razliku od zimzelenog njegov jeoff prosao dok tvoj tvoj nije off prosao,a ja cu prolaziti i dalje :lock::lock::lock:
Ajde sada brzo u lidl da ti bloom kupi maramice,imas u utorak akcija,pise,za propale s4 travianere,vodje nucleusa samo za kunu i 20 po komadu,ajde vidi,mozda imaju popust na kolicinu jer tesko da ces i jedan server osvojiti :lol2::lol2::lol2:
na ovo:
samo ću podebljati:
trakice na koje si se referirala pri dokazivanju uberiornosti igraca nisu apsolutno nikakav pokazatelj icega na ovom serveru!
70% ukupnog broja napadackih bodova na ovom serveru (zbirno) otpada na pokolj nad zivinama.
non stop ocekujem kakvu akciju od drustva za zastitu zivotinja (odjel za virutalne zivotinje) da zaustavi takvo abnormalno izivljavanje nad zivinama.
to je na ovom serveru definitivno izmaklo kontroli!
cinicnu opasku o nasem uber napadacu, isto tako mogu okrenuti i prema vasem, koji je ujedno 2. napadac servera i kojeg također krase razno razne trakice za odstrel zivina (http://prntscr.com/25cie0).
decko je ostao bez offa usred bijela dana http://prntscr.com/25cl8f jer nije znao osnovno pravilo izmicanja, sto definitivno ne ide na ruku osobi koja je 2. napadac servera....
sve u svemu ovaj server je izuzetno los.
kao sto je to i sam zeleni rekao, za pocetak igre se cekalo 162 dana.
a i to kaj je pocelo, izgleda ko prvi fajtovi na aktualnom S1 nakon 14 dana....
:brukica:
ajd jedno blic pitanje: je'l ima i jedan nulirani crop nakon 162 dana na ovom serveru????
evo, ovo pitanje ocrtava i dokazuje svu vaznost i bitnost ovog ts4.farmvil-animalslayer-travian.com.hr servera...
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib