Azriel je mega car trolanja...:na karte:
ciju,ciju tup,tup
Branitelj tjedna
Rang Savez Bodovi
1. NucleusB 75420
2. Z&U 69970
BoP&nav :brukica: em ste spojili pol servera em se zakucavate na savezima gdje ima par aktivnih igrača hahahhahahahahahah
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Mislim, toliko o serveru kada je savez s jednim igračem u top 10:
Edit: Dva saveza!![]()
![]()
Sijem strah i trepet i nakon četiri godine....
Ne kužim kako možeš tako lagati i još otvoreno na forumu, ili uopće ne pratiš situaciju na s4 ili imaš zle namjere :brukica:, uglavnom ovaj savez od '1' igrača se raspao, iz njima znanih razloga...
Molim te nemoj tako dezinformirati javnost.
PS. Ne igram više ovaj server skoro mjesec dana, ne navijam za nikoga, ali bezveze mi je kada neko ovake laži i obmane objavljuje na forumu.
Povlačim post, totalno sam pogriješio, izvini za neispravnu kritiku, zamijenio sam Z&U savez sa xy :brukica::brukica::brukica:
Uglavnom sada je i meni ovo malo jasnije
Još jednom izvini i :pivo:!
oooo vidi evo i službeno B3 u savezu sa NAVom :cerek::cerek::cerek: aj sad još i bop stavite da bude sve službeno hahahahahahahaah koja ste vi :brukica: od igrača spojili tri kvadranta hahahhaha
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
dado, a zakaj si takav?
kaj je lose u tome kaj zele pobjediti?
ionako nije bitno kako i na koji nacin, jer je cjeli server od pocetka ustvari nesto agresivnija verzija farmvillea.
da budem precizniji Travian v4.2FE (Farmville Edition)
mjesto kaj tu jamras, trebao si potaknuti da Nucleus i Zif udju u tu koaliciju, pa da server bude ono sto uistinu jest: SERVER LJUBAVI
:cvijece i proljece::lovju::fairy::kid::pčelica::party:
da, jedino su zivotinje platile svojojm kozom, ali hebiga, ipak mora netko...
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib