Sijem strah i trepet i nakon četiri godine....
da..muljaju...em im nije dosta kaj su spojili tri kvadranta protiv farmi i neaktivaca,em im nije dosta kaj su probijali passworde...sad im još nije dosta pa lobiraju acc unutar nucleusa da zabijaju svoj off ma nucleus :cerek::brukica: fakat
pa tu sam,jel sam rekao da odlazim? da nije sainta i dualke odavno bi otišao sa servera...da sam otišao sa servera ne bi vam uzeo posebnu potrošnjutako velika koalicija,a niste moli obraniti 5-6 meta na koje smo poslali offove saint i ja dok nas niste izvidjeli i vidjeli da nema offa doma...plačem cijeli dan od smijeha fakat ste banana hvala vam....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Meni ne znam da je tvojima smetalo kad je dado![]()
SC,PTSP, Deff&Bip,DARK™,VOK :lovju: exex s1-SC Fra Šime, ex s1-SC Dijana, hrx-Psyho_Team,s1- Vidoviti Milan
da samo kaj dado laže-----
A sta ako dado ostane bez offa ?![]()
![]()
pa nis novoga,nebum plakal off je napravio svoje![]()
cestitke na gadjanju sekunde nakon povratka offa bumo vidli oko podneva jel bu doslo kaj deffa mada sumnjam tako da bu lijep report i puno kilova ood tebe
edit
hvala ti kaj si poslao fejk i sacuvao mi off..savez skupio jedva sest kila deffa uzas....evo obecajem to da tebe necu katat)
Uređeno od strane dadozg (10.12.13 um 13:59 Uhr)
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Iskreno, dvoumio sam se zbog deffa koji je bio kod gada, a jos vise zbog toga sto ti je do tada trebala biti vec aktivirana posebna potrosnja...nista, idemo dalje u nove pobjede
![]()