Svim ljudima dobre volje ,svim forumasima i igracima na svim serverima sve najbolje u 2014 godini,puno zdravlja,ljubavi srece i veselja ............:daje cvijet:
Svim ljudima dobre volje ,svim forumasima i igracima na svim serverima sve najbolje u 2014 godini,puno zdravlja,ljubavi srece i veselja ............:daje cvijet:
s-1 VaramZenu,Hercules,Koka&Pijetao
s-2 M&K
s-4 Bloom,Pik Dama
s-5 Disturbed
svim igračima sretna Nova i sve najbolje!
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Veliko hvala Doci i savezu NAV koji mi je uljepšao ovo subotnje jutro,nemrem se prestat smijat
offovi od 40 kila pješaka na suporte u ww fazi to može samo NAV![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Blago budalama...
Pa im život prođe u sreći i veselju...
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
__________________________________________________ _____________________________________
s5 - Janus, s4 Doci&Iron s1 - doci&izi , nl7 - coprnice, com.x2 - doci, com. x2-Finalni turnir - docini bedaki
NAV u :lovju:
HAHHHAHAHAHA pa Doci ja NE IGRAM ovaj server tu je dualka koja igra,čemu strah odmah od mene :cerek: toliki strah da ste morali dualki katat suporte koji su btw.već vračeni na staro hahahahahahah
NAV savez koji se usro da će izgubit server od 100 aktivniih acc HAHAHAHAHAHHAHA farmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
i da hvala tvojim njuberim koji šalju po 123 jedinice u fejk pa smo dobili medalju za deff HAHAHAHHAHAH
MAJKO MILA KOJE FARME I NJUBERI ĆE UZETI SERVER PA SE KASNIJE HVALITI KAK SU NEKOG VRAGA NAPRAVILI U TRAVIANU :cerek:
Uređeno od strane dadozg (06.01.14 um 00:57 Uhr)
zanimljivo da neigras nijedan server na kojem dobijas po tamburi:cerek::cerek::cerek:
a suporte smo malo preorali tek toliko da ti dualka ima sto klikati posto ti ne igras vise:cerek::cerek:
Uređeno od strane propuh (06.01.14 um 14:07 Uhr)