HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Nebi Nav muljao sjetimo se exex s1 i sa KMT muljanjeovaj s1 prijatelji sa -+ slali samo deff u Nav sela nema nista medju njima
Zbilja se zapitajte kome smrdi iz ustiju onda
![]()
A ovi sta ste dali protivniku 2 plana dokazuje kolko ste sposobni :brukica: samo vi znate na takav nacin izgubit dobiven server
Uređeno od strane SC KILLER (17.03.14 um 17:42 Uhr)
SC,PTSP, Deff&Bip,DARK™,VOK :lovju: exex s1-SC Fra Šime, ex s1-SC Dijana, hrx-Psyho_Team,s1- Vidoviti Milan
Ma jok vidis da doci tu na forumu pise kak su oni cisti ko suza :cerek: a muljali od pocetka servera...
stari jos uvijek su u velikoj prednosti,ali fakat ako izgube ovakav server plus ono nabijanje na s1 mislim da je bolje da se vise ne pojavljuju na hr serverima vec da idu negdje di ih neznaju npr. na tadjikistanski server :cerek:
@unknown na ignore si dok ne naucis osnove kulture .....
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
šta ovaj hr još traje??
BLOOM, gdje je zapelo?? daj već 1 taj 100.lvl ww i kraj, počeo hrx pa tamo zarađujem golde, pozdrav tebi od stare ekipe, drž se
:palčina:
ahhahahaha čovječe nasmijao si me do suza da me bole tvoji rezultati pa ti nemaš nikakve rezultate
zavrsio si mozda jedan server do kraja ovo ce biti drugi između ostalog igrao sam s tobom nekih 4-5 servera pa znam kakav si igrač i kako lako odustaješ od igre i kako su uvijek neke nepravde i muljaže oko tebe i na tvoju stetu![]()
dobro štivo za pročitati ujutro/popodne na kavi..
imam 2 pitanja..
1.
znači, brisat ćeš acc ili ne računaš to što se ste postali "ww unija" kao milostinju?
2.
Dado, ja tebe zbilja cijenim, ali što sad ti nisi upravo to, "vodonoša"? i to BoPovcima kojima si to svaki server nabijao na nos..
Uređeno od strane Isabella_Este (17.03.14 um 18:35 Uhr)
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK