Uređeno od strane zimzeleni (08.11.13 um 17:09 Uhr) Razlog: razlika je izmejdu kvockice i purana :D
hahahahaha
pa to je bio spija iz tvog saveua koji je dosao kod nas,al gle ccuda nije mu na profilu pisalo da je iz OZONA
a ja mislim da si se ti zaljubio u craflona
smiri strasti on je ozenjen
sa zenom
a sad da te jos malo cimnem nisi zasluzio da se vise javim i na jedan tvoj post
na kraju servera cu ti sve napisat
good by my loove puno te voli Bloom
a ovo vjerojatno sudis po ...................
Razlog: razlika je izmedju dame i one sta se placaju...
s-1 VaramZenu,Hercules,Koka&Pijetao
s-2 M&K
s-4 Bloom,Pik Dama
s-5 Disturbed
Uređeno od strane zimzeleni (08.11.13 um 17:10 Uhr) Razlog: izdominirana kvockica :D
Otvaram aukciju za IG nickove od Optimusa i Zimzelenog.....pocetna cijena po nicku je 500k ressa
......dobar ovaj spija u B3....ja cuo da NaV ima spiju u nucleusu
![]()
svakakvih likova sam vidio ali ovaj cempres je vrh vrhova
aj se tam ulizivat navu i ckomi![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Pa ipak je Dadek glavni klaun svih tema od svih servera na travian forumu.......sad je uber-igracina, a na starim verzijama je bio obicna farmetina
.....sad ima umjetnine i kacige za KB pa zasto ne potrosit 10k golda mjesecno da mozes imat 5 sela nakon mjesec dana igre i onda se hvalit kako si uber-turbo-mega igracina
.....a pljackanje svojih sela i saveznicki sela mu je umjetnost jer onda bude u ToP 10
![]()
S1 - samo REKREATIVNO ( dual acc)
Bloom, toliko nas volis![]()
Rekla sam ti vec, ako nesto ne znas, ne pricaj o tome. Znas, sto se ta izdaja toliko spominje, reci cu ti jednu stvar, sve je izdao taj veliki vodja svojom neaktivnoscu i greskama, ukoliko je odlazak izdaja, neka vam bude.
A da se nadovezem na dadin post od prije kojeg dana. Nucleus je imao sa svima javno? Tiho saveznistvo ili sta je vec bilo sa ozonom? I istovremeno sa zifom? Doduse, ne sjecam se da li je zif bio upisan u profil. Pa ste onda malo malo bili jedni protiv drugih. Zif i nucleus do kraja, hm... da li je onda ovo do sada sve bila samo jedna lijepa predstava? Zanimljivo je u svakom slucaju kako stalno pricas o navu, o njihovim saveznistvima, a svoja ne gledas.
Isto tako bloom, buduci da ti spominjes izdaju, zar nije spajanje unije i zifa bila neka vrsta izdaje? Razmisli pet puta prije nego sto odlucis pisat tu po forumu.
Zanimljivo je sto neznas ni a o offovima iz mog saveza, zanimljivo je sto i ne pricas o svojim skatanim igracima. Vrijeme ce svoje pokazat, forum ce tek onda postat mjesto za to.