Nav u sacekusi uspio skupit 3,5k vojske.....od te brojke je 500 izvidjaca i 1000 off-a :cerek:......bravo za deff akciju grupacije NAV......
Nav u sacekusi uspio skupit 3,5k vojske.....od te brojke je 500 izvidjaca i 1000 off-a :cerek:......bravo za deff akciju grupacije NAV......
rekoh vec drugo je laprdanje po forumu a drugo igra....u igri ne trpim aljkavost...i nema isprika...ili igras ili si farma...
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
ne majstore, to se desi svakom offeru!
da pljackas tj. da saljes napade kolko pricas, imao bi taj feler u prstima.
s vremenom svladas slanje napada u par sekundi tj. par klikova i zajeb poput tog je neminovan!
to je bilo narocito vidljivo na T3 verzijama kad nije bilo ovakvih farmanja, kad se trebalo prolaziti kroz izvjestaje i slati napad po napad...
svako 10. pojacanje je bio napad...
moram priznati da mi uvjek upadne u oci tvoj post gdje ismijavas druge i indirektno velicas svoje znanje/igru!
ovo kaj druge ismijavas, to je cisto trolanje (izazivanje/provociranje) i to mi je jos jasno, ali ova samopromocija mi nije jasna.
koga zelis uvjeriti da si igracina?
vjerojatno sebe!
i tu lezi odgovor:
kad sebe uvjeris da znas igrati (pri tome ne mislim na spletkarenja), kad prestanes pisati o tome, tad to mozda i ostali prihvate.
ovako te svi vide samo kao trola
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib
dado lakše je paziti kaj pišeš i govoriš, nego kaj klikaš pogotovo ak si u žurbi.
Tim prije jer si dva puta pogriješio u napisanom.
No to je sve normalno, i znam da znaš kako u izvide šalješ pljačku, no dogodi se, i svakome se to dogodi.
I to nema veze sa farmom ili n00bom, to jednostavno ima veze sa koncentracijom u tom trenutku....
Vi se tu zafrkavate, a stanje se zahukalo na serverujedan Mr. ne raspolaze sa off-om vise :cerek:....cestitke za obje strane
....sad svi ocekujemo da nas Dado da pogled na svoju offcinu
...ocekujem barem 40k sjekira i 15k TV zajedno sa 7-8k katasa
![]()
S1 - samo REKREATIVNO ( dual acc)
http://prntscr.com/2459zo
ljudi moji šparet se pali![]()
Šparet je upaljen vec odavno :cerek:....pazi da se ne opečeš![]()
To mjesto su zauzeli oni kojima to mjesto po pravu i pripada :cerek:....