mislis poklonjena vam je pobjeda
optimus aj se nauci raditi reporte pa kaci u HOF...preti i skauti u napadu hahaahaahha
mislis poklonjena vam je pobjeda
optimus aj se nauci raditi reporte pa kaci u HOF...preti i skauti u napadu hahaahaahha
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Ispravljene namjerne pogreske![]()
@dadozg
Kakav ti je ovaj osrednji rimski off?
S1 - samo REKREATIVNO ( dual acc)
Zato sam i napisao osrednji....s obzirom da je krenuto sa igranjem mjesec dana nakon pocetka servera, ovo je cist O.K. off-ić
![]()
S1 - samo REKREATIVNO ( dual acc)
Joj, hvalite se tu off-om koji pravi igrac napravi u 50-tak dana od pocetka servera......stvarno ste losi
![]()
S1 - Paul Muaddib (šlapice) / S4 - Limeni - Multic (CMC - C o M i C s) - Veni Vidi Vici
KRIK - Paul Muaddib
Ovakvo uvlacenje u pak vec se dugo nije vidjelo na .hr serverima :pije kavu:
Koje tebe ovlastio da kazes da samo Dado i Arch znaju kaj delaju? Vidio sam i veci broj ovaca nego sto je ikad imao Arch na ovom s4 u svim svojim napadima![]()
Pa ako ti nije tesko molio bi te da podijelis sa nama report napada tog igraca sa vecom brojem ramova.Ovde se prica o igracima koji su napadali ne o WW rammeru koji ceka kraj da se skuca i podijeli sa nama svoj veliki report.Koliko sam pratio jedino sa sensationa vidio sa normalnim brojem ramova u napadu ana Z&U.Zato ako mi je takav ogroman broj promaknuo budi tako dobar i podijeli ga sa nama.
The world is a disease that cannot be cured
The truth is a voice that cannot be heard
Zdravko&Slavko-SC - hrs1
Saint - hr3
Mozda ga uskoro i vidis...