Prekrasno lijepo vi to opisujete dado i ostali, sasvim jasno od početaka igre je da ste veoma povezani PD i SC kako igrački međusobno tako imate i neke druge poveznice (multihunter control panel, system bash - da znamo za pokušaje probijanja passworda na određenim računima, itd...), naravno tu ima još par saveza (igrača) koji koriste usluge slabe travian zaštite i njegove baze podataka. A eto drago mi je da napokon smo uspjeli i pokrenuti mini istragu u svezi toga i razno raznih multihuntera, adminova koji su bili na korist nekim igračima (vrhunskim varalicama). Nadam se da će svi koji su pristupali ilegalno nekim mjestima će odmah biti suspendirani ili obrisani kako multihunteri tako i igrači.
Jedino što mogu reći je da žalim Vas koji morate varati da pobijedite u igri, žalim Vas koji uzimate od pokvarenih igrača i na kraju žalim Vas koji toliko trošite život na ovo leglo nemoralnosti, u redu je igrati se... zabavljati se... ali nije u redu ono što neki rade... Brisanja offova, brisanja deffova, očitavanja offova i ostale kristalne kugle i pileče kosti.
Lijep pozdrav svima i ugodan nastavak igre kako na s1 tako i na drugim serverima želim prvenstveno poštenim i dobrim igračima (Prevaranti i varalice, bljuje mi se od vas).
Tomo
To znamo on i ja i nitko vise, vi spameri mozete samo nagadjati. Necu dalje jer nemam gusta na ovom forumu pisati. Al kad postane previse, postane.