e ovo sa hranom je bas bez veze ...em sto tera na cesto npc-anje, em u kasnijim fazama ima da zakucamo pokrivajuci minuse ... bas nas i nisu nesto pocastili za rodjendan
s1- Ooops! PiP
"Da budem iskren, treća stavka (jedinice jedu duplo više žita), je bila jedna od stavki, oko koje smo možda najviše diskutirali. Ipak, kada pogledate uvećanu proizvodnju resursa i jedinice koje zahtijevaju duplo više hrane, možemo vidjeti da se to slaže jedno uz drugo i da se praktično tu ništa ne bi promijenilo. Stvar je navike, sada batinari primjerice, troše 2 žita na sat, umjesto 1. Sa druge strane, ovo može samo učiniti interesantnijim i privlačnijim one artefakte koji smanjuju potrošnju žita."
ovo postaje smjesno,
pa ko je vise ovdje lud
cuj porede sa obicnim pjesakom koji jede 1
sta je sa konjevima koji jedu 3 sada ce jesti 6 kod rimljana ce jesti 8,
da ne govorim o katama ovnovima i adminima, koji ce jesti 8-12 po satu
mislim da im niko nikad nece skuplji poklon za rodjendan pokloniti
i sada naravno ban, radi unosenja negativne atmosfere
Hoće li neko ozbiljniji doći na server ili će biti klikanje kućica:cvijece i proljece:
PSG u :lovju:
ovo postaje smjesno,
pa ko je vise ovdje lud
cuj porede sa obicnim pjesakom koji jede 1
sta je sa konjevima koji jedu 3 sada ce jesti 6 kod rimljana ce jesti 8,
da ne govorim o katama ovnovima i adminima, koji ce jesti 8-12 po satu
mislim da im niko nikad nece skuplji poklon za rodjendan pokloniti
i sada naravno ban, radi unosenja negativne atmosfere[/QUOTE]
Zašto bi dobio ban ? Pa svi komentiramo rođendanski nadolazeći server.
Dobro ima još iznenađenja do 16_tog..
Makar na speedu veličina skladara i žitnica je ista makar je x3(dobro..činjenica je da puno kraće traje),ali čudi me zašto nisu povečali nosivost trgovaca.
Za zlato se slažem pošto je rođendanski..200 goldića koje nemožeš prenjeti na drugi acc ili server.. bi dobro došlo
2009/10 hr4 (Đ-RAKIA).. 2010/11 hr4 (SILENCE)..
2010/11 hr3 (D-T).. 2011/12 hr3 (~P~)..
2012 rs2 (WARR) .. 2012/13 hr1 (RARE)..
2013 hrx Frajer (ND!!!).. 2013/2014 com3 (Valhalla)..
2013/14 hr1 (RARE)..
e sad je i zvanično, igram s1 u SC-eu, inkognito![]()
bit ce veselo u skajp sobi nego imam info da slapice i krik dolaze na server (ne skupa) imali istine u tome![]()
SC,PTSP, Deff&Bip,DARK™,VOK :lovju: exex s1-SC Fra Šime, ex s1-SC Dijana, hrx-Psyho_Team,s1- Vidoviti Milan
krik dolazi....danas saznao da dolazi i dicktat,navodno ekipa sa prvog s2...mogao bi biti zanimljivi server,još da je T 3,6 di bi bio kraj,ovak bojim se da se to bu razvodnilo...
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC
Na koje koordinate dolaze ekipe?