vidi, manje boli priznati protivniku da je dobro odradio akciju, da niste dobro procitali napade, da vas protivnik navuko na svoj mlin...a ovo vadjenje sa urotama, saveznistvima, staznamsve, madjijama, vise je nego smesno...niste dorasli igri i to je to ...Slapice/PiP ,PD igraju svoju igru , to sto se poklopilo da vas i SC napada , pa izvinite molim gde to pise da vas sme samo jedna strana napadati? kad na nas idu vasi napadi , od tnt , rare, nona mi ne cvilimo po forumu kako su se svi urotili protiv nas niti vas optuzujemo da radite nesto ispod zita...a zamisli u isto to vreme smo imali i napada od SC ...znaci svi vi koalirate :brukica:...patetika
Uređeno od strane lolobridjida (13.03.14 um 18:18 Uhr)
s1- Ooops! PiP
Tooooooooo evo teorija zavjere.
Dva tjedna fejkanja i uspješna akcija,posebni ludi je poklon bon.Umjesto da čestitaš,najbolje je napisat mi smo jadni mali i svi nas tlače.Koliko ono trpite napade dva tjedna,nevjerojatno dugo.
Šlapice,Pip i PD žele imat x5 zašto,kaj će im to?
Ponovno pokušavanje stvaranja megakoalicije tnt,škorpioni,Non i RARE i sad Nav i Ptsp,iskreno se nadam da neće zaživjet.Jel što će se desit,opet će svi na Vas,a problem je u tome što Vas se nemože fulat.SC&Krik je pokušao isto što i mi,oni na čistu snagu,makar sa sekundarcima,mi na malo drugačiju taktiku i uspjelo je. Međusobna suradnja nema je i nije je niti bilo,čak smo ih možda i zeznuli jel smo fejkali u isto vrijeme pa su svi deffali svoje "prijatelje".Evo ti odgovor,SC i Krik će gradit svoj WW,mi svoj,a što se mene osobno tiče možete svi vi ostali, svi skupa,pa neka najbolji pobjedi.
S&T, Gnjide , Sexovci, MiD, SC, Šlapice , Vallhala , IC , CD
Bilo nas je svukuda
Dual forum Lepi i Ivan
Lepi:Ivane ti si moj multić dual tako da mogu svima govoriti da solo igram
Ja sam kmet od Lepoga i ponosim se time
Bitka je izgubljena...ali ret je tek započeo.......
sad je meta prebačena na drugi kvadrant .... idemeeeeeeee![]()
Super onda sad idemo mi malo gljivariti![]()
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC