Never try to teach a pig to sing, it is a waste of your time and it annoys the pig. :pije kavu:
KRIK
A mi iz PD smo baš zločesti i varamo,te su nam žene MH na pojedinim serverima,a svima vama je opravdanje;da smo bili malo aktivniji vidjeli bi vi svoje....
Ma dajte ljudi molim vas... sa servera na server smo mi prevarti,a vi svi ostali žrtve.... Jednostavno mislim da je vrijeme da se naučite igrati ili da ako niste u stanju časno završiti server da niti ne počinjete igrati i da se jednostavno ne upuštate u tu avnturu... jer vjerujte opet čemo vas prevariti i nikada nečemo igrati fer ......
Beware of the shark attack :staklenka:
Nego gledam ove akcije,sve mi nije jasno,jer se to nav neče branit il u čemu je problem,naime.Skupim trojicu prijatelja i ta 4 tima napadača sahranim da zid neče videt.Il se opet igraju igre,kao sa zadnjim gubljenjem arteva?
Ovo kaje prošlo je sramota,neznaš koga više sramoti,off koj je poslan ili deff,po meni deff,dakle jasno sve.
Rudika, mozda su to sve igrice da se vidi kako kao SC napada NAV, a u biti ce zajedno zidat WW :cerek:
Zasto sada meni čestitaš, tetec ? :cerek:...
Ja sam samo dao jedan moguci sceniraj dogadjaja pošto ti kažes da ti je cudno sto tako mali off-ovi prolaze kroz GG od Nav-a i da uopce ne deffaju gradove.....tak da...
PS.....ostavi čestitke za Antišu i Šimu....oni su katali GG od Nav-a .....ja im osobno čestitam na tome
![]()
Uređeno od strane The King (20.03.14 um 21:52 Uhr)
Rudika,aj ti fino lezi,vidim da te pere špica malo,počeo si halucinirat i neuzimaj više to šta uzimaš vidiš da ti škodi,čudi me da nebranite NAV da uhvatite naše smješne offiče,ovo je smješno kako se smješnim offičima pravi smješno katastrofalna šteta i to po vodstvu dotičnog saveza :plesem na kisi:
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku,završit če karieru u nižerazrednom vratniku. :pčelica: zgembo :master: :štemer:
Čak si i ti sa svojim "sekundarnim" off-om nesto srusio :cerek:
http://travian-reports.net/hr/report/507687e7f24