Da se odmaknemo malo od trollanja.
Cestitke na akciji, moram priznati da nakon pocetka servera nisam mislio da cemo ista vidjeti od PTSP/NAV opet, ali drago mi je da su se probudili za ovaj server.
Da se odmaknemo malo od trollanja.
Cestitke na akciji, moram priznati da nakon pocetka servera nisam mislio da cemo ista vidjeti od PTSP/NAV opet, ali drago mi je da su se probudili za ovaj server.
baba.jpg
sta ste se sad raskokadakali oko arteva...da izgubili smo 4 arta...od ta 4 ( ne umanjujuci trud NAV-a) savez uopće nije oštećen.
Koliko ste nam deffa pobili? 100k
Koliko ste nam offa ulovili? same sekundarce
koliko ste cropova skatali 2? Mi vama? 20...svaki off koji je poslan, ulovili, u jednom trenutku skoro pa da ste i ostali bez kompletnog deffa ...i da ne nabrajam
Ako će vam taj art skladišta, art izviđača, posebna brzina donijeti pobijedu na ovom s1
Onda vam unaprijed želim čestitati
P.S.
Čestitke na otimanu arta hrane
A travian team, i odgovorne za održavanje servera i ovo štekavanje zadnjih dana,ukratko nabijem vas nesposobne.
mozete me i banati slobodno, mislim da citav server dijeli isto misljenje
Uređeno od strane sbk83 (17.04.14 um 21:29 Uhr)
jel netko nama brani da napadamo .. da probamo drugima uzeti art u ovo vrijeme nestabilnosti .... odgovor je NE ..... oni su probali te iskoristili situaciju, i taj gubitak arta sigurno nije uzrokovan samo zbog štekanje servera
slažem se s činjenicom da ovi artovi ne odlučuju server ..... ali ih osobno rađe gledam unutar vlastite koalicije nego kod protivnika