ma ova čvrstoća x5 ne radi dobro okrenila na x5 slabija čvrstoća
ma ova čvrstoća x5 ne radi dobro okrenila na x5 slabija čvrstoća
Cemu slat sve ofove na WW na kojem je dovoljan i 1 polovan za rusit WW na 0? Ili se bilo bolje skucat na zid od arhitekte?
Ofovi su prvenstveno dizani ko ofovi za igru, koji su se trosili cjeli server i to uglavnom na gg-ima od PD. Kucanje i rusenje WW-a je bilo u drugom planu, ako bude bude, tako da mi zadovoljni ucinkom. Po sim je ispalo da cemo rusit zid nekoliko levela i ww za 5,6 levela.
S obzirom da zelja za cjelodnevnim slanjem napada, opada sa svakim suncanijim danom, vec tjednima, ovo je najefikasniji nacin da se ekipa rjesi minusa, a poslje 2 servera ratovanja sa pip-šlapice, bar 4 servera ratovanja s pip, ostavit ofove na bilo cijem drugom WW-u, pa makar i sa vecom stetom bi bio grijeh. Tradicija je ipak tradicija.
i sa kim smo na kraju u saveznistvu sa PD ili RARE![]()
SC,PTSP, Deff&Bip,DARK™,VOK :lovju: exex s1-SC Fra Šime, ex s1-SC Dijana, hrx-Psyho_Team,s1- Vidoviti Milan
Sa Nav ...![]()
Nitko nije spomenu tko je ubiti dokracio WW od PD koalicije. Poslije akcije od Krika&SCa je ww jos uvjek bio na dosta visokom nivou!
Ljudi nemojte razglabat oko akcije, pa reporti govore vise od tisucu vasih postova. A jos je i pre rano za ikakvu festu. Pa to su tek prvi offovi koji su izasli na vidjelo. Nisu valjda svi drugi savezi imali dabe BO... sto se tice rimskog offa od ohwlive kak sam cuo po skypeu bit ce sretan ako bude na kraju medu TOP5 rimskog...a kako se kaze "selo puno prica"
Sve u svemu mi smo se odlucili nakon ovih reporteva od Krika&SC da nase offove necemo ni slati od sramote...
Uređeno od strane Hexenkönig (13.05.14 um 02:14 Uhr)
Hexenkönig, D1 (2010 - 2011): Farm AG / Kralj Vjestica, S3 (2011 - 2012): VIP / mamina maza, S1 (2012 - 2013): Patuljci
Hexenkönig, S1 (2013 - 2014): Bipsici
Sve u svemu mi smo se odlucili nakon ovih reporteva od Krika&SC da nase offove necemo ni slati od sramote...[/QUOTE]
da poznato je da igor i ekipa nikad nisu ni imali offove ,,,,,preferiraju deff