Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
Vrijeme prolazi i nitko ništa ne poduzima od ostalih sudionika WW faze.
Ako računaju na to da će PD, PiP i Šlapice katati SC sada i za njih to odraditi jako se varaju.
Mi nismo došli osvojiti server već se igrati i vrlo lako možemo odlučiti pobjednika a to sigurno neće biti oni koji su deffali naše protivnike u našem kvadrantu i oni koji se boje ili kalkuliraju (što je još gore) poslati offove u nadi da će netko odraditi posao umjesto njih i jedine borbe vode na forumu![]()
S4 round 1 ---> 4fun ---> http://vimeo.com/9214574
S4 round 2 ---> PC ---> http://www.youtube.com/watch?v=M3j_65z2OAc
S3 round 4 ---> Valhalla
S1 2013/14 ---> PD
Uređeno od strane dalmatinac22 (14.05.14 um 17:42 Uhr)
Da Stvarno, nitko nista nepoduzima! A tko to odlucuje tko je sad na redu i tko bi trebao koga napasti? Taktika, cekamo njih pa cemo opet mi, se i na proslom zimskom nije pokazala bas najboljom. Ili salji i suti ili nemoj kukat i ocekivat da ce drugi ici za tebe! Posto SC&Krik su jedino koji su nesto napravili, su sad svi na redu!
Hexenkönig, D1 (2010 - 2011): Farm AG / Kralj Vjestica, S3 (2011 - 2012): VIP / mamina maza, S1 (2012 - 2013): Patuljci
Hexenkönig, S1 (2013 - 2014): Bipsici
Imaš na forumu sve,tako da se ljepo vidi da su Pip,PD,Šlapice krenuli prvi na WW sa malim offovima.
Nemamo ih ko SC da pokažemo snagu,pa je samo 11 reporta. Kakvi su takvi su ali jesu,i napravili su rezultat.
Jesu svi na redu,tko zna,možda je ovo sve što smo vidjeli do kraja.
S&T, Gnjide , Sexovci, MiD, SC, Šlapice , Vallhala , IC , CD
Bilo nas je svukuda
Dual forum Lepi i Ivan
Lepi:Ivane ti si moj multić dual tako da mogu svima govoriti da solo igram
Ja sam kmet od Lepoga i ponosim se time
pa
srušili ti dva ww-a.Pitanje koga napast 'pa to je smješno.Daj nas napadni,majko mila
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK