Hahahaha rudika jedan iskreni prijateljski savjet za tebe,ostavi se gemista nije to za tebe![]()
saveznici moji,ajmo se igrat jedne igre,zove se "ignorirajmo rudiku jer tak i tak samo prica bedastoce"
Dakle OT kad se ocekuju prvi napadi na cuda,nije valjda da bu se fakat cekali zadnji leveli...
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77
I nakon tih riječi slijedi "junačka" akcija velikog SC saveza na nekoliko GGova NAVa!!
Obilno fejkanje i arhitekte i plana i WWa i polukatanje(čak nisu uspjeli ni hranu na 0 skinuti!!) cropova u kojima je NEKADA davno i bio off, ali su se odavno zabili i mučili muku s curenjem hrane...
Ma braaaaaavoooooo SC!!! Oborili ste me s nogu svojom blago rečeno urnebes akcijom!!
E moj Dado, pokrij se preko glave, tvoj veliki SC se baš "pokazao"!!
ROTFLROTFLROTFLROTFLROTFLROTFLROTFL
__________________________________________________ _____________________________________
s5 - Janus, s4 Doci&Iron s1 - doci&izi , nl7 - coprnice, com.x2 - doci, com. x2-Finalni turnir - docini bedaki
NAV u :lovju:
Ma cekaj hahahahahahaha jel to doci pokusava nekoga za mucke akcije prozvat hahahaha pa ja cu se......
NAV je sinonim za ovo sto si ti upravo napisala
Poceli ste "ratovat" na kraju servera kad ste vidili da prakticki sanse za osvajanje i nemate,a jos uz to da ne pricam kako nemate acca u NAV-u kojem gg nije preoran tokom igre.Smijesna do bola doci
Nasla se ti javljat o pokrivanju preko glave,a ti i vecina tvojih pulena niste ni iz misje rupice izasli tokom cijelog servera.
edit:
Ehhh da skuzili smo mi da vam curi hrana na sve strane pa smo odlucili doc u posjetu da vam ne propada.Sta ces nama treba u WW-u kad ju vi vec ne koristite![]()
Uređeno od strane ArchAngeL (02.06.14 um 11:02 Uhr)
The world is a disease that cannot be cured
The truth is a voice that cannot be heard
Zdravko&Slavko-SC - hrs1
Saint - hr3
Ma ja nisam cijeli server ni riječi komentirala do sada, kao što je cijeli NAV zapravo šuti i igra svoju igru, bez obzira na raznorazna prozivanja koja su bila na ovom Forumu, igramo se bez opterećenja i bez ikakve panike...
Ali kraj je servera, WWi su sad jedini bitni a vi složite toliku akciju da bi porušili par farmi totalno nebitnim igračima, ma stvarno komično...
Druge prozivate što nema napada na WW a onda vi odradite ovo:brukica:
p.s. toliko ste uspješni bili da mi je crop i dalje 75 kila u plusu
p.s.2. Archi, jesi ti siguran da igraš s1?
Toliko od mene za ovaj server:witch:
Uređeno od strane doci (02.06.14 um 11:13 Uhr) Razlog: p.s.2
__________________________________________________ _____________________________________
s5 - Janus, s4 Doci&Iron s1 - doci&izi , nl7 - coprnice, com.x2 - doci, com. x2-Finalni turnir - docini bedaki
NAV u :lovju:
Ispricavam se NAV-u na ovoj izrazito losoj akciji. Izgleda da kroz sve ove godine igraci SC-a nisu naucili kako dobra akcija treba izgledat. Ova akcija ni ne cudi toliko jer ni kroz cijelo ovo vrijeme trajanja servera, ne da nismo dobru akciju izveli, vec nismo ni napad poslali nego smo samo kucice klikali. Stoga molim vas, veliki i mocni NAV-e, za oprost i kakav prijateljski savjet da ubuduce ne pravimo ovakve greske.
Koliko sam vidio nije bilo puno prozivanja NAV-a. Nav je drugi dio servera odradio dobro. Bili su katani al su i katali i krali. Vidim sam da se proziva tnt.Jel je do neki dan njihov ww bio prvi. Sad im je valjda nestalo resursa pa su treći. Hexi....kaže da nije bitno ko je prvi drugi treći al istina nije takvo jel recimo zašto bi pd rušio tnt kad onda njegov ww nebio bio prvi. Nego bi morali onda katat sc,krik da bi izbili na prvo i tek onda čekat i nadat se da nitko neće njih probit. Računica je jednostavna. A treba bi i on to znat jer zna da nezna ni di će slat Bipsići svoje offove, na tnt il sc.:palčina: