Ajd stavi novo stanje WW-a![]()
Ajd stavi novo stanje WW-a![]()
Igrač Naziv Savez razina
1. rottweiler GOTIC GOTIC 92 -
2. Roži&Marko ECA NAV 91 14.06.14 19:01
3. PD Trini i Prox feniks.. PD 88 -
4. Shogun e neces lopove® Krik&Sc 84 -
5. rottweiler GOTIC 2 GOTIC 63 -
6. Wolf & Kojot LoLeK i BoLeK Krik&Sc 60 15.06.14 11:47
7. PD Trini i Prox feniks PD 48 -
8. Tramax&Targa S.N.L. SC 30 -
9. Natari - 17 -
10. Zumbaa Čudo Neviđeno SC &KRIK 0 -
11. ScuM&B .................. tnt 0 -
12. Bistra Hulk NoN 0
s1- Ooops! PiP
Čemu ta prepotencija, svi mi znamo da imate ne samo dobre već odlične igrače na serveru, a tu ne mislim samo po potrošnji golda :cerek:
oko međukvadrantskih borbi, neka bude zapisano da je tnt prvi počeo s njima, još davno prije arteva su nas sa +/+ pošteno rokali, igrači kao pastir i tristan su samostalno sijali strah i trepet...
vi kada ste išli na +/+, išli ste u 'sigurnom' broju, ne samostalno, već dobro organizirano i iskreno niste neku štetu polučili, jest par ljudi se ugasilo, ali realno oni bi se ionako ugasili...
po meni je borba PDa i tnt koalicije bila puno žešća, samo kaj se nisu ljudi o tome toliko hvalili niti od toga radili bogznaštajebznam...
i za kraj, jer sam rekao da ću se blizu kraja javiti opet, uz sav taj off i deff i gold i znanje, meni se i dalje čini da ćete popušiti ovaj server, tako da sva ta vaša hvalisanja padaju u vodu...
Ajmoooooooooooooooo natariiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E kaj ja pod stare dane neču čut.Hick me oče banat jer sad igra za sc,ovaj šeff iz sc-a na prvate me hoče tuč,makar nije ti to antiša vjeruj mi pametno.I sad ovaj.Ovo je jednostavno umjetnik,ko mozart.Iako smo bolji u offu i deffu kraj nije bitan.Sad da pitam starog kolegu shreka,pod kojom kruškom da se obesim:pivo:
Sad da pitam starog kolegu shreka,pod kojom kruškom da se obesim:pivo:[/QUOTE]
rudi stari kolega nije bitno samo da je čvrsta grana,,,,,,
HEG(HOS),Smogovci,3K,LZN,LZN,PC,Delboy,PC,PC LZN...i opet evo nas malo veteranski...Nucleus,SC,Wild,SC ® ,Hunters,Chosen,NOMADI
http://prntscr.com/6bffce
biserko 1: http://prntscr.com/6emz77