Citat od
sbk83
Čekao sam tvoj post osvrta na server, i savršeno napisano...svaka čast
No imam samo jednu primjedbu oko naše i vaše akcije na x5.
Nakon prestanka akcija na tnt( a naši offeri znaju zašto, i vjeruj mi, to nije ni bila greška) ostalo je par jačih offova koji su gušili account igračima(Zgembo, boobimir, grozd, i par sekundaraca) Prva ideja je bila da se ide na posebnu potrošnju kod TNT, ali zaključili smo da je ipak bolje ići skucati offove na x5, pa ako se prođe, super, imamo x5, a ako ne, opet dobro, riješili su se problemi minusa kod par igrača.Tako da, nije to bila akcija otimanja arhitekte na snagu, silu i mišiće, nego spašavanje accounta pojedincima, jer u toj fazi, minus se već nagomilao...supporti i farme u cropu su patile
Tako smo i krenuli, bez silnog fejkanja, no u isto vrijeme, krenuli ste i vi sa fejkovima na x5 i NAV-ove cropove(tada su nas i optuzili za koaliranje i zajednicku akciju) Čim sam dobio uvid u prijavu napada na navovu arhitektu(a nasi offovi su krenuli) odmah se zaključilo da je i vama cilj arhitekta...tada smo bili svi u strahu da ćete čak mozda sjest prije naših offova i oteti nam je ispred nosa, no to se nije desilo, vi ste sjeli sa fejkovima, a naši offovi su sjeli na TNT-ov i NAV-ov deff..tada je krenula od vas druga runda fejkova, mozda cak i treća...i uspjesno ste je oteli, prije nego ste je i oteli, u razgovoru sa jednim prijateljem iz NAV-a rekao sam mu da idete na arhitektu i na ništa drugo.Definitivno čestitke na otimanju arhitekte(to vam je definitivno dalo veću šansu za pobjedu) no, po mom mišljenju, vaša akcija je bila dobro organizirana, no po meni jako providna...a zašto vas NAV nije zaustavio, to je na njima. Barem su imali šansu za zaustavit vas na način da premjeste art(pošto je bila razlika između vaših offera po 5-10 minuta, a vlasnik arhitekte je imao 4 supporta pokraj sela gdje se nalazila arhitekta...a zašto tamo nije postojala rezervna riznica na lvlu 20...unatoč sto su mogli znati da idete po art...opet je na njima
Ako budem imao volje, mozda i ja napišem nekakav osvrt na s1, mozda i ostavim sve silne dokaze o tnt-ovom uvidu u kretanje offova....a mozda ne, ako i ne....još jednom čestitke na zasluzenoj pobjedi