JRK - Jeftine Rumene K . . . . :cerek:
Da vam damo saveznistvo pa da vam malkice olaksamo ha ? budu vas natarčići popapali![]()
Dicktat(2008/09/10,2012,2013:gamer:
MID je samo imao sreće....:blackeye:
wow!
moram priznati, genijalan potez dicktata
nije neocekivano, ipak....
znaci, situacija je sljedeca: vukovi dizu ww, ako ne uspiju, dicktat ce reci da su ih samo supportali i da je gubitak servera, gubitak vukova
ako pak nekim slucajem vukovi dignu ww, dicktat ce to prikazati kao njihovu veliku pobjedu i da se bez njih ne bi uspjelo
win-win situacija
doduse, ipak ta prica kod nekih nece proci, jer znamo da je dicktat htio osvojiti server samostalno, okupili su saveze i napravili saveznistva u kojima su oni trebali voditi glavnu rijec
kad je sve to propalo, nisu imali hrabrosti cak ni pokusati uzeti ww, vec se prikrpili vukovima i sveli su sebe na support savez koji igra tek marginalnu ulogu (u biti, uloga koja dicktatu u postpunosti i pripada, iako ne samo njima)
http://public.carnet.hr/~ahorvate/citanje-i-pisanje.htm
mislim da će ti pomoći u boljem slaganju rečenica![]()
hr1- 2011/2012/2013- Mr Einstein4
hr2- 2012/2013/2014- Mr Einstein4 Jr/ DX Dr. Falanga
hr5- 2014/2015- Poskok&Einstein
hrx- 2016- Mr Einstein4
ja igram i pisala/pišem iz prve ruke ovdje, pa me tvoj suigrač izvrijeđaojer, nitko ne prihvaća kritike, nitko ne voli tužnu istinu..
![]()
došao si ovdje kao i tvoji suigrači čim se kolo sreće opet okrenulo na vašu stranu..ja nisam primijetila da je itko ovdje neupućen..svi znaju kako ste došli na server i šta se desilo i da ste sad sa Vukovima koji su vam zabili ne nož, već mač do edit![]()
znači, za pobjedu se po običaju daje guza, nije bitan čisti obraz i živjele vodonoše![]()
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
ne...pokazo si se farmetinom kojeg su svi zivi i nezivi farmali...mene su barem katali ali ti ...dno dna si .... ti da bi igro tebi treba qadro acc jer ti dual nije dovoljan jer ne da si loš kada imas neprijatelja u blizini nego ti nisi sposoban za zivit...i to je to...a bogu hvala znaju i drugi koliko si se napuho kao mega igracina a pokazo se ko tele....
lako je igrat i klikat u PM bogu iz noga i onda dolazi dasa i glumi ninđu naslikavajuci off....
Onaj tvoj igrac Napada.... eto vidiš...to je igrac...a ti ...ma ti si NULA... bio i ostao ....
Dicktat(2008/09/10,2012,2013:gamer:
MID je samo imao sreće....:blackeye: