bemti vaš ww doleti proljev i ode svjetsko čudo za 3-4 levela šta da je došolo govno ili neki pravi igrač na 0 bi bili
bemti vaš ww doleti proljev i ode svjetsko čudo za 3-4 levela šta da je došolo govno ili neki pravi igrač na 0 bi bili
lol da vidiš tek druga dva ovaj od gusara sad uzmemo adminima a ni onaj od vukova nebi bolje prošao tako da je kad to uzmeš u obzir naš je Orlovo gnjezdo![]()
nou, zasto to mislis
dull tebi..ono je bio moj labuđi pjev, a ne epopeja o tebi..to ću na kraju servera, ako bude gotov u skorije vrijeme..
eto, traže čestitke, a kad čestitke dobiju, onda rade sprdnju iz toga..i Šiljo, kad sam rekla poraz, nisam mislila doslovno na poraz, već na poraz u vašim glavama jer ste mislili da ste nedodirljivi i zato onakva vrijeđanja od vas..i ne prihvaćanja činjenica..ponavljam, tužno je što ne znate čestitati protivniku, milijun postova, a u nijednom "čestitam", a kad netko pokaže da je bolja osoba od vas, onda ide sprdnja (thumbs up)
i evo, taman da kažem kako ste se upristojili i postali kulturni, kad ono..geht ne :(
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
da imam sad vremena sada bi raspravljali o mojoj ostroumnosti i elokventnosti ali nažalost moram ici nadam se da češ me ispričat čujemo se sutra.