hr1- 2011/2012/2013- Mr Einstein4
hr2- 2012/2013/2014- Mr Einstein4 Jr/ DX Dr. Falanga
hr5- 2014/2015- Poskok&Einstein
hrx- 2016- Mr Einstein4
ne muci me to nego si se bojao javno na forumu napisat ime a svi znali, čak smo se u skjap sobi sprdali na temu toga i onda kad je metla na forumu napiso tek onda si stavio u potpis i to je istina
ccc pitam ga di ti vojska on kaže ja sam deffer, pa ako si i deffer smiješ pravit vojsku (ako su ti rekli suprotno lagali su)
Uređeno od strane amon ra (30.08.14 um 03:07 Uhr)
osnove traviana, iliti popularno travian for dummies: roknuli smo kako kazes 40ak napada, ali, niti jedan od njih nije bio ozbiljniji
razloge zasto, morat ces traziti u ranijim postovima gdje je objasnjeno
a vas ww je katan iskljucivo po mojoj zelji, dok se na forumu nije spomenulo, nisam ni znao da je ana bila uopce u nekoj vasoj saveznoj sobi
nego, daj ti nama kraljevima svijeta, a i svekolikom puku reci, koliki je tvoj off bio, kad vec prozivas druge
![]()
srećo, već dugo nisam, ali sad moram, nemoj koristiti dijakritičke znakove..bole oči![]()
nego, nije mene Metla zezao niti sam se ja zbog njega naljutila..otišla sam zbog Emirovog komentara, koji je tada bio neugodan prema svima..
a na ovo da je iz moje ljutnje katan vaš ww, mogu se samo nasmijati...da je išta iz moje ljutnje katano, onda bih katala ponovo i ponovo Vukove dok smo još bili kod njih (ovako je to dual riješio kasnije)..a ja sam nekoliko puta rekla zašto je bilo dobiveno zeleno svjetlo s moje strane da se kata vaš ww iako sam prvotno bila protiv toga..
2-3 ozbiljnija napada? zbilja? iako kraljevi svijeta nemaju niti savez iza sebe niti miroljubive farme, opet su uspjeli napraviti kakve takve offiće, rušiti oba ww-a, katati gg-ove i super se nasmijati![]()
ahahahahahaha, pa po količini postova i igrača koji ovdje pišu reklo bi se da JRK i BoP ekipa znaju napraviti jako dobre offove, ali ipak mislim da je bitna kvaliteta pisanja..
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK
izuzmi iz tog popisa -NU-, to je prejak savez i kraljevsko nesto,..zaboravih ssto
i onda, koliko ste od ovih drugih off, tj deff bodova dobili? 100-200k?
moram priznati, nulirati ww zvuci dobro, posebno jos kad kazes 4x
koliko je u svemu tome bilo ww offova
ali, pravih ww offova, ono cca 100k pjesadije 10k masinerije?
znaaam, znaaam, nije bilo potrebno raditi
ipak, ne mogu se oteti dojmu, da je kojim slucajem bilo potrebno....da offovi koji su setali, ne bi bili puno veci
ali, kao ssto rekoh, pobjede se broje, vi ste svoju dobili
samo rijetki ce pamtiti da to ipak nije bilo na razini koja je za ocekivati