:blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::b labla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::bla bla::blabla::blabla:
:blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::b labla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::bla bla::blabla::blabla:
šta je sad ovo ni traga ni glasa od travianske inteligencije? ajde, od 31 suporta što je za vas par skatanih, samo šteta što ste sad drugi...drugi u popu, drugi napadač, vječno srebrne u pljačkama, a tako velik igrač....totalno razočaravajuće ROTFL
cek, ti stvarno mislis da nas to dira i da ste vi nesto napravili?!
osjecate se sad jaki i vazni?
trebalo vam je 264+20ak dana da posalje napade na supporte, i to, koliko 10 sati pred kraj servera
a sve do tada ste cucali u kutu i molili se da se opet ne posalje na vas ww
stvarno, ssto reci.....smijati se, ...plakati...sstogod
:cerek:
prestrasno za reci, ali bojim se da si mozda i u pravu
![]()
6 min i gotovo
Čestitam svima na dobroj zabavi , nadam se da opet negdje zaigramo zajedno ili protiv. Ako sam bilo koga uvrijedio ispričavam se nije bila namjera .
Pozz do neke nove partije.
iglic i ana me iz dana u dan sve vise i vise odusevljavaju![]()
dado, vidio sam da si pisao, raspitaj se malo od svojih suigraca, o ovo dvoje i sve ce ti biti jasno, raspitaj se i o nama pa onda govori dal smo djeca ili nismoja sam se o tebi raspitao, ispalo je da si covjek kojem puca za sve i samo zahebava koga stigne
falangice, mislio sam da si ti malo pametniji, ali sta je tu je.... kviz je
ovi bop i jrk ne vidim razlog zasto uopce pricate sa ovo dvoje svemiraca, koji su izmislili sve, i ciji postovi su postal, ma nemam rijeci kako da objasnim.... sa vama jedna normalna osoba (a koja vas zna, i koja je dovoljno pametna da ima svoje misljenje) ne ma o cemu da prica, osimo nekim stvarima, ali ne mogu da trulim o tome po 100 put,
molim vas nemojte mi sad pricati po 100 put kako nemam argumente ili netso tako, ovo sto sam napisao je 10000000% tacno i to ce potvrditi svako ko vas zna , i ko mene zna
kako ono ? privatne stvaripa sam editovao, ispalo je da nisam toliko djubre na kraju ? toliko o istini, pozz to je to od mene
![]()
Uređeno od strane klampalampa (01.09.14 um 19:17 Uhr)
ps.
tek sad vidim,
cestitke silji, basi, kerubinu i ostalim koji su tu bili al su obavljali onaj "nezahvalni" dio posla, mozete pricat sta hocete, najmanji savez je pobjedio server, pokazali najvise, sje tite se prica sa pocetka i svece vam biti jasno... hvala krivoj procjeni i iglicu jer su me dosta toga naucili, i pokazali kako da ubuduce shvatam skajp prijatelje, hvala falangici koji mi je dokazao da i nije sve onako kako se cini,
sada ce opet prica o nekakvim "officima" hahahahah ajde ajde svirajte al svirat cete.....
Uređeno od strane klampalampa (02.09.14 um 12:13 Uhr) Razlog: privatno