Čestitke MH na pobjedi uz sporedni dio ekipe tj. BoP i JRK.
Pozdravljam sve i zahvaljujem MH što ste me odbili nakon 7 godina igre da više nikad ne povirim na Travian.
ps: nikad nisam zaslužio a ni dobio ban od kad igram što je čudo jer i takve ovdje banaju..
( Had, Elcroman, Helios itd. )
za izabelu evo ti jos jedan print skrin, da se vidi ko laze a ko govori istinu, ti nit lazes nit govoris istinu nego lupetas,
http://prntscr.com/4iw8l2 ne pise vise na forumu ? bas bas bas smijanje
siljo vidis da mi ne idu skajp razgovori i druzenje, a i u k*rcu sam sa vremenom,
,
a ovaj ovdje preposteni, koji igra travian jos od beta verzije, ne konta da je zabranjeno ulaziti na vise acca od jednog sa pwom, i meni su svi krivi kad nesto pogrjesim dok ne skontam da sam ustvari ja krivac, ako ti i dalje nije jasno pitaj svog vodju ivicu, pa nek ti objasni kakako su on i njegova igrali citav server, al naravno dobit ces odgovor iz kojeg ces izvuci zakljucak da je kriv neko peti i da je mh za sve radio u korsit jrka, cijeg je clana kaznio sa brisanjem vojske i oduzimanjem 50% popa, i onda se usudite reci kako je taj isti clan u semama sa mhom, hahahahahahahaaahhaa, jaoooooooooooooooooo,
samo mi nije jasno zasto nije banovao ovo dvoje jer je svako znao da su igrali sa multijima i ptice na granama vise propjevale, al to ti je ova super postena ana sa mnostvo argumenata sigurno fino spakovala i poslala mhumorate sa njima malo vidit da vam objasne kako ide to sa multijima i na konju ste, onda cete moci graditi i 2 wwa, jer to ti je njihov standard
metla- dobar ti "popić", ocekuj u naredna dva dana post od doticnih kako si ustvari trebao imati veci pop jer je to za njihove standarde banana, iako se primjetilo da im je pop bio u drugom planu
a za ovog super hika, svaka ti cast, objektivan si u pm, prijateljima ban po 7 dana, a ovima vamo pola godine, sad ces rec da su oni manje krivi, al za svadju je potrebno dvoje, uvjek bilo vazda bicesreca tvoja pa mi nije dosadno, inace bi ti napravio 1000 acca i pisao na svakoj temi svakakve gluposti, a i od ovih ovdje sam se malo smorio
cao
.
Uređeno od strane klampalampa (02.09.14 um 12:53 Uhr)
Samo pobjednici se pamte.