TaraT,,more jedno pitanje..vidim da te ovi neki rapaici,,klompeklampe i ini kao sprdaju radi drugog offera i drugog popera servera,,pa me zanima koji su oni bili na tablicama..nije valda da oni svi dijele prvo mjesto u raznim statistikama pa da imaju razlog za ovoliko istih i slicnih postova...
btw,,ovoliko gluposti na nekom od pdf-a nikad ni priblizno nisam vidio :brukica:
a gle, da oni znaju bar imalo o meni,..pa bi znali da nikad nisam bio u top 10 popera
pop je sredstvo, ali ne i cilj
ovdje, eto, zbog izrazito lose konkurencije, bili smo do samog kraja vodeci poper, ali ne ciljano
dal bi bilo lijepo da je to ostalo tako i na kraju, da...
da li mi znaci ista ssto nije tako,...ne
ssto se offova tice, ahhh, prikazana su 3 napada na ww
off iz gg, koji je do par dana pred slanje na ww brojao cca 75k sjekira +35+8+3,5 a na ww je otisao znatno manji (pao na 60k sjekira i 1,5k kata)
za ovaj server je bio i vise nego dovoljan da cudo i zid rusi na 0, ali na nekom ozbiljnijem serveru bi bilo u najmanju ruku upitno moze li se to zvati ww offom
off selo I. put: 155k batina+47+7,5+4,5
ajde, ok, nelos broj batina, pa cak i tv, ali masinerija, wtf, ramokatas.....
off selo II. put, koje je nastalo samo zato jer su se bojali poslati ista na nas do samog kraj:85k batina+25+2+3
omg, pa to ne bi ni trebalo ici na ww, eventualno bi moglo posluziti za kakav pokusaj uzimanje arhitekte ili plana
ipak, uz sve to ssto sam objektivno nezadovoljan offovima koje smo prosetali, uzevsi u obzir minimalno vrijeme i trud koji su ulozeni, posebno zadnjih 6 mjeseci, i vise nego solidno, a svaki od offova daleko premasuje bilo koji njihov
vjerojatno je to i razlog tolike buke na forumu i ratnih poklica, koje su...nekako...slucajno... zaboravili pokazati u igri
jedva si docekao da te neko nesto pita hihihih
da malo opet pametujes kao je sve ovo uzasno lose bijedno jadno
ali ja kazem hvala ti iglicu
hvala ti na podukama
hvala ti na ma na svemu ti hvala ti si bog
hvala ti zato sto si bog
hvala ti iglicu sto ti sve znas sto niko drugi nista ne zna
hvala ti iglicu na ljubomori
hvala ti na cilju jer mi smo svoje ciljeve i planove ostvarili
hvala ti na 3 napada na ww
hvala zi iglicu sto dolazis i dalje na forum jer da ti nisi tu ovaj server nebi bio ovako los
hvala ti iglicu na nasim losim offovim
hvala ti iglicu sti si nam dozvoljavao da ispustamo ratne poklie
hvala ti iglicu sto si iglic jer da nisi nama bi bili uzasno dosadano jer fakat mi nebi imali koga sprdati
hvala ti iglicu na nezadovoljstvu
hvala ti na iskrenim cestitkama i naravano
cestiteke acc R&W na vjecitome 2 mjestu
hvala vam na kompleksima ,degutantnosti ,arogantnosti ,prepotentnosti a bogami i na vjecitome 2 mjestu
hvala za office.hvala za hvala
fakat hvala
pozzzzzzzzzzzzzzzzzz R&W
Uređeno od strane milan rapajic (02.09.14 um 18:54 Uhr)
sve to ok al kak nema ove elite iz SC da se prave pametni
ANTIVIRUS :usisava:
kmee kmee, usprkos vjerovanjima nekih clanova foruma, nije ratni poklic
i do nekog drugog servera, lp
a za nase pobjednike
http://prntscr.com/4j1lsx
https://www.youtube.com/watch?v=zWCwJdGlBwQ
Uređeno od strane TaraT (02.09.14 um 22:18 Uhr)