pazi ti sad, blokiran zbog objavljivanja privatnih poruka, pravila su jasna, http://prntscr.com/4j2j7q, samo mi nije jasno kako blokada kad je javno tražena objava....
pazi ti sad, blokiran zbog objavljivanja privatnih poruka, pravila su jasna, http://prntscr.com/4j2j7q, samo mi nije jasno kako blokada kad je javno tražena objava....
hahaha, smijanje
nova verzija foruma pa zato, nisu uradili edit faq
a s druge strane, piše u pravilima da je zabranjeno raspravljanje o kaznama i multihunterima na forumu, pa opet vidim da se igliću i einsteinu to dopušta a bogme i još nekima već duže vrijeme
ma falangica opet treba dilera da mjenja puko ko kokica
Hvala ti iglicu sto si pobijegao kako i uvjek
hvala ti iglicu za kme kme
hvala ti iglicu sto smo pobijedili
hvala ti iglicu za drugi server
hvala ti iglicu za lp
hvala ti iglicu za da nije tebe mi nebi znali sto bi kako bi kuda bi
hvala ti iglicu za sve clanove na forumu sto su napokon doznali ko si i sto si
hvala ti iglicu za to sto sad nesmijem reci ko si zapravo ti jer odmah ide kme kme kme kme MH itd
hvala ti iglicu hvala ti na slikicama
hvala ti iglicu sto si pokazao sa tim slikicama da te fakat pogada ovo sto mi pisemo
hvala ti iglicu sto radi nas nemas RL
hvala ti iglicu sto si uzalud trosi svoje vrijem tu sa nama
hvala ti iglicu sto nemas svoga zivota
hvala ti iglicu zato sto ces vjecito biti broj 2
hvala ti iglicu fakat ti hvala
cestiteke acc R&W na vjecitome 2 mjestu
hvala vam na kompleksima ,degutantnosti ,arogantnosti ,prepotentnosti a bogami i na vjecitome 2 mjestu
hvala za office.hvala za hvala
fakat hvala
pozzzzzzzzzzzzzzzzzz R&W
ja na forumu do sad tri multija i opet nemam vise nego on u igrici, ukupno imam bana godinu dana nakupice se nakupice seeeeeeeeeeeeeeee
nego ssto
pa citavo vrijeme placete
zadnjih 20 dana....kao da sam u vrticu
dicktat smo katali, vukove smo katali
nitko nas od njih nas ne voli, ali barem nisu cmizdrili
bannovi?
pa da vam zelim bannove, vec bi sve ove vase multice prijavio
ali, eto, zabavljate me
nit znate primiti provokaciju
nit znate na nju odgovoriti
jedino ssto vam preostaje, je kao i u tvom postu, spustati se na vulgarizme, koji opet, da me smetaju i imalo diraju, bili bi prijavljeni
ali, eto, nisu, jer, svjestan sam vaseg dosega komunikacije
jedino ssto vam ostaje, tjesiti se da smo eto, 2. poper i 2. offer
nekako, pritom zaboravljate da smo kao takvi ispred svih vas, ne samo po objektivnim statistikama, vec i po tome da smo vise od 60% servera odigrali solo, bez nekog saveza iza ledja
a vi, veliki ratnici, niste se usudili ni fejknuti nas, a kamo li nesto vise
tako da.....server je gotov, i sve ssto niste napravili u tih cca 300 dana, ili barem zadnjih 20, pokusajte sebi objasniti, ne meni, ja znam, little girls cry
lp
R&W