SC,PTSP, Deff&Bip,DARK™,VOK :lovju: exex s1-SC Fra Šime, ex s1-SC Dijana, hrx-Psyho_Team,s1- Vidoviti Milan
A vidi čak tu ima stare ekipe.jaooo koliko me nije bilo
![]()
uh al ih je ostalo na zidu,cestitke vukovima na def-akciji,a koliko sam vidio i na of akciji.
ps-vidim dicktat spominje mh nesto na imenima svojih sela.Pa s obzirom koliko vas ima malo je licemjerno vec sad prozivat na tako nesto,mada pojma nemam cemu se radi
2- hrx-Aliens
2-hr4 ~TL~/PC
3-hr4-Bop
4-hr4-Bop
Kako kome zanimljiv, nekima je dobar dan a nekima bolje da nisu ni ustali iz kreveta. Informativno malo i o poštenju. Šta reći o savezu kojem u danu pola igraća dobije ban i gle sad čuda za to im kriv MH a oni pošteni :brukica:
mah, na svakom serveru ista prica
ili su duplani offovi, ili su duplani heroji, ili je pad servera napravljen bas s razlogom u odredjenom trenutku....to su sve vec prozvakane price
kao ssto je prozvakano i prebojavanje ljudi, ali moram priznati da me to uvijek iznenadi
evo, nakon ssto je dicktat osnovao 3 saveza, nakon ssto su sklopili savez s godsima, pa savez sa swingerima, sad se odjednom cude kako ih to vukovi i jrk/bop napadaju
iako se nece povjerovati, ne, vukovi i bop i jrk nemaju nikakvo saveznistvo, nemaju cak ni nap
ono ssto ocito imamo zajednicko, je to da nam nije ni na kraj pameti pustiti dicktat da proseta kroz server
dosli ste tu u poprilicnom broju i kao organizirano, s namjerom da osvojite server
dokazite to i preko okupljalista i ne ocekujte da ce netko drugi odraditi vas posao
ok,ok,...ovo s okupljalistem ce morati malo pricekati, barem dok nastampate nove offove
![]()
Mislim da akcija konačno kreće SWINGERI već par dana ne mjenjaju ime izgleda su taj generalni problem rješili.![]()
Dobro je kad ljudi dođu igrati Travian i onda si isplaniraju da to ovako ide. Odma nađe savez kao bi se zaštitio ono ima nas 50 nesmije nas niko. Zatim lagano popa i pravi plan kako će gradit WW i pobjedit server. Usput će njegov savez naći brdo saveznika kako bi taj plan ostvarili. I na kraju reći mi smo osvojili server. E sad taj plan ima samo jednu manu a to je da ima onih koji vole igrat Travian samo kako bi drugima uništili planove :tough:
A ima i ovakvih. Uđe u savez i svima da bi ispao igračina kaže kako ima multiće prilog slika multića http://prntscr.com/34r50b ali balavac je toliko bezobrazan i nekulturan da ga ostali koji su se došli zabavljat više ne mogu trpit i izbace ga zbog toga pa pogledajmo njegovu reakciju na bananje takvih igraća i divan text koji ima na svom profilu http://prntscr.com/34r5dj a ispod toga sljede imena sela fino posložena.
Život je kratak ili suviše dug da bih sebi mogla dozvoliti taj luksuz da živim loše!
S1: Elisa Day/Rabiosa/Gnjus/Wounded Beast/Gamacid/Jangle Mangle
S2: Elisa Day/vanilla/R&W
S4: PC; S5: s.t.m.d.; com3: Valhalla/MILK